İftara bakan mı yoksa görenlerden misiniz?

DİĞER 05.06.2017 - 14:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İftara bakan mı yoksa görenlerden misiniz?

İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği ilk iftar programında yalnız esnaf değil, İzmir Valisi, Buca Kaymakamı, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, Siyasi partilerin İl Başkanları, Bürokratlar, işadamları, STK Başkan ve yöneticileri, Basın Temsilcileri, Buca Kaynaklar Birlik Otel’de iftar da buluştu.     Neden bu katılanları yazdım. Esnaf Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, her kesimi kucaklayıp bir araya getirdi. Adı gibi birlik ve beraberlik mesajlarıyla, davetlilere yaptığı konuşmada, Başkan Mutlu şöyle sesleniyordu; “Komşusu aç yatan, kendisi tok olamaz. Adam öldüren, akraba ve komşusuna, esnafına yardımcı olmayan Müslüman olamaz. Mutlaka Anne ve Babalarımızı sevelim. Anne ve Babamızı severken ellerini öpelim. Ellerinin dışını değil, Kâbe de bulunan ‘Hacerul Esfalt’ taşına süren el gibi avuç içlerini öpelim, Ayaklarını öpelim. Anne ve babamızı, Huzur evlerine vermeyelim kendi evlerimizde çocuklarımızla birlikte bakalım. Mahalle ve sokaklarda, çarşı ve pazarlarda bulunan esnaflarımıza sahip çıkalım. Birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozmayalım.” Diye sesleniyordu…   Yazının devamı için tıklayınız

İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin düzenlediği ilk iftar programında yalnız esnaf değil, İzmir Valisi, Buca Kaymakamı, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, Siyasi partilerin İl Başkanları, Bürokratlar, işadamları, STK Başkan ve yöneticileri, Basın Temsilcileri, Buca Kaynaklar Birlik Otel’de iftar da buluştu.

 

 

Neden bu katılanları yazdım. Esnaf Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, her kesimi kucaklayıp bir araya getirdi. Adı gibi birlik ve beraberlik mesajlarıyla, davetlilere yaptığı konuşmada, Başkan Mutlu şöyle sesleniyordu; “Komşusu aç yatan, kendisi tok olamaz. Adam öldüren, akraba ve komşusuna, esnafına yardımcı olmayan Müslüman olamaz. Mutlaka Anne ve Babalarımızı sevelim. Anne ve Babamızı severken ellerini öpelim. Ellerinin dışını değil, Kâbe de bulunan ‘Hacerul Esfalt’ taşına süren el gibi avuç içlerini öpelim, Ayaklarını öpelim. Anne ve babamızı, Huzur evlerine vermeyelim kendi evlerimizde çocuklarımızla birlikte bakalım. Mahalle ve sokaklarda, çarşı ve pazarlarda bulunan esnaflarımıza sahip çıkalım. Birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozmayalım.” Diye sesleniyordu…

 

Yazının devamı için tıklayınız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.