İki Dernekten Ortak Proje Hazırlığı

DİĞER 02.03.2017 - 12:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

İki Dernekten Ortak Proje Hazırlığı

Denizli Koruyucu Aile Derneği Başkanı Ayfer Doğan, Kızılcabölüklüler Vakfına ziyaret ederek ortak proje konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Proje ile birlikte Kızılcabölük halkına koruyucu ailenin önemi anlatılacak ayrıca çocuk yuvaları da ziyaret edilecek.

Toplantıya Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli ve Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu toplantıya Koruyu Aile Derneği Başkanı Ayfer Doğan, Korucu Aile Derneği Hakkında bilgiler verdi. Vakıf Başkanı Osman Erkli, kardeş derneklerle işbirliği içinde olduklarını ifade ederek, Koruyu Aile olmanın önemli olduğu vurgusunu yaptık. Ortak proje için çalışmaların başlayacağını ifade ederek, her zaman işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.  Yönetim Kurulu Üyelerimize, eşlerine ve genç üniversiteli arkadaşlarımıza koruyucu aile nedir, nasıl olunur ve yaptıkları çalışmalar nelerdir. Bir bir anlatıp bize bilgi vermesi bizim için çok önemli. Kızılcabölük’te Koruyucu Aile Derneği ile birlikte Koruyucu ailenin önemini uzmanlarla birlikte anlatacağız. Ayrıca yuvalardaki çocuklarımıza ziyaret edeceğiz.”dedi.   Koruyucu Aile Derneği Başkanı Ayfer Doğan’da Koruyucu Aile’nin öneminden söz ederek, “İki biyolojik oğlumun yanı sıra dört kız çocuğunun da koruyucu ailesi olmayı üstlendim. Kendi deneyimleri doğrultusunda doğru bir model olduğunu düşündüğü koruyucu aile hizmet modelinin yaygınlaştırılması adına çalışmalar yapıyorum. 2009 yılında kurduğumuz ve başkanlığını üstlendiğim Denizli Koruyucu Aile Derneği ile bu çalışmalarını ulusal ve uluslararası alanda yürütmeye devam ediyoruz” diye konuştu.   Kızılcabölüklüler Vakfı ve Koruyucu Aile Derneği önümüzdeki günlerde ortak proje için yeniden bir araya gelecek. 
Denizli Koruyucu Aile Derneği Başkanı Ayfer Doğan, Kızılcabölüklüler Vakfına ziyaret ederek ortak proje konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Proje ile birlikte Kızılcabölük halkına koruyucu ailenin önemi anlatılacak ayrıca çocuk yuvaları da ziyaret edilecek.

Toplantıya Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli ve Yönetim Kurulu üyelerinin de bulunduğu toplantıya Koruyu Aile Derneği Başkanı Ayfer Doğan, Korucu Aile Derneği Hakkında bilgiler verdi. Vakıf Başkanı Osman Erkli, kardeş derneklerle işbirliği içinde olduklarını ifade ederek, Koruyu Aile olmanın önemli olduğu vurgusunu yaptık. Ortak proje için çalışmaların başlayacağını ifade ederek, her zaman işbirliğine hazır olduklarını ifade etti.  Yönetim Kurulu Üyelerimize, eşlerine ve genç üniversiteli arkadaşlarımıza koruyucu aile nedir, nasıl olunur ve yaptıkları çalışmalar nelerdir. Bir bir anlatıp bize bilgi vermesi bizim için çok önemli. Kızılcabölük’te Koruyucu Aile Derneği ile birlikte Koruyucu ailenin önemini uzmanlarla birlikte anlatacağız. Ayrıca yuvalardaki çocuklarımıza ziyaret edeceğiz.”dedi.

 

Koruyucu Aile Derneği Başkanı Ayfer Doğan’da Koruyucu Aile’nin öneminden söz ederek, “İki biyolojik oğlumun yanı sıra dört kız çocuğunun da koruyucu ailesi olmayı üstlendim. Kendi deneyimleri doğrultusunda doğru bir model olduğunu düşündüğü koruyucu aile hizmet modelinin yaygınlaştırılması adına çalışmalar yapıyorum. 2009 yılında kurduğumuz ve başkanlığını üstlendiğim Denizli Koruyucu Aile Derneği ile bu çalışmalarını ulusal ve uluslararası alanda yürütmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Kızılcabölüklüler Vakfı ve Koruyucu Aile Derneği önümüzdeki günlerde ortak proje için yeniden bir araya gelecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.