İki yıl önce kaybettiği oğlunun anısına sergi açtı

KÜLTÜR 15.08.2018 - 23:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İki yıl önce kaybettiği oğlunun anısına sergi açtı

Denizli'nin Çameli ilçesinde ev hanımı olan Nezehat Dikilitaş, 2 yıl önce ölen oğlunun anısına yeni yapılan Hayri Dev Kültür Merkezi Kapalı Düğün Salonu'nda 2 günlük sergiye açtı.   Denizli Çamelili Nezahat Dikilitaş'ın Hayri Dev Kültür merkezi Kapalı Düğün Salonunda açmış olduğu Çini El Sanatları Sergisini ziyaret ederek çalışmaları inceleyen ve bilgiler alan Çameli Kaymakam Vekili Ali Şanlıer ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, daire müdürleri eşlik etti. 210 eserin yer aldığı serginin iki gün ziyarete açık olacağını belirten Nezahat Dikilitaş, "Klasik çalışmadım çiniyi modern çalıştım. Açılışın ilk günü olmasına rağmen sergime gösterilen ilgi beni çok mutlu etti” dedi.   NEZEHAT HANIMIN 2 YIL ÖNCE EVLADINI KAYBETMESİ BİZİ ÜZDÜ Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; "Ev Hanımı Nezahat hanımın Hobi Olarak Başlayarak Çini merakı çocuklarının ve ailesinin manevi destekleriyle Çini ustalığına gönül vermiş güzel eserlere imza atmış  hemşerimiz Sayın Nezahat Dikilitaşı tebrik ediyorum dedi ve Nezahat hanımın evladını iki yıl önce kaybetmiş olması bizleride derinden üzdü, fakat sergide Mehmet evladımızın anısına  annesi tarafından yer verilmesi ise bizleri sevindirdi , oğluda sanat sever ve öğretmen olan Nezahat hanımın Allahtan rahmet diliyorum ve kendilerinde çini el sanatlarında başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.      SERGİ 2 GÜN AÇIK  Nezahat Dikilitaş’ın sergisi yarında Hayri Dev Kültür Merkezi Düğün Salonunda  Çini El Sanatları Sergisi açık olacak.      

Denizli'nin Çameli ilçesinde ev hanımı olan Nezehat Dikilitaş, 2 yıl önce ölen oğlunun anısına yeni yapılan Hayri Dev Kültür Merkezi Kapalı Düğün Salonu'nda 2 günlük sergiye açtı.

 


Denizli Çamelili Nezahat Dikilitaş'ın Hayri Dev Kültür merkezi Kapalı Düğün Salonunda açmış olduğu Çini El Sanatları Sergisini ziyaret ederek çalışmaları inceleyen ve bilgiler alan Çameli Kaymakam Vekili Ali Şanlıer ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, daire müdürleri eşlik etti. 210 eserin yer aldığı serginin iki gün ziyarete açık olacağını belirten Nezahat Dikilitaş, "Klasik çalışmadım çiniyi modern çalıştım. Açılışın ilk günü olmasına rağmen sergime gösterilen ilgi beni çok mutlu etti” dedi.

 


NEZEHAT HANIMIN 2 YIL ÖNCE EVLADINI KAYBETMESİ BİZİ ÜZDÜ


Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan; "Ev Hanımı Nezahat hanımın Hobi Olarak Başlayarak Çini merakı çocuklarının ve ailesinin manevi destekleriyle Çini ustalığına gönül vermiş güzel eserlere imza atmış  hemşerimiz Sayın Nezahat Dikilitaşı tebrik ediyorum dedi ve Nezahat hanımın evladını iki yıl önce kaybetmiş olması bizleride derinden üzdü, fakat sergide Mehmet evladımızın anısına  annesi tarafından yer verilmesi ise bizleri sevindirdi , oğluda sanat sever ve öğretmen olan Nezahat hanımın Allahtan rahmet diliyorum ve kendilerinde çini el sanatlarında başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. 

 

 

SERGİ 2 GÜN AÇIK 


Nezahat Dikilitaş’ın sergisi yarında Hayri Dev Kültür Merkezi Düğün Salonunda  Çini El Sanatları Sergisi açık olacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.