İl Sağlık Müdürü Öztürk Semt Polikliğinde İncelemelerde Bulundu

SAĞLIK 11.12.2019 - 17:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İl Sağlık Müdürü Öztürk Semt Polikliğinde İncelemelerde Bulundu

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk Servergazi Devlet Hastanesi Kıbrıs Şehitleri Semt Polikliniğini ziyaret etti. Semt polikliniğinde birçok branşta poliklinik hizmeti verildiğini belirten Öztürk, laboratuar ile birlikte röntgen, ultrason gibi görüntüleme hizmetlerinin de semt polikliniği bünyesinde bulunduğunu söyledi.   Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr. İbrahim Emreoğlu ile birlikte Servergazi Devlet Hastanesi Kıbrıs Şehitleri Semt Polikliniği ziyaret ederek yürütülen hizmetleri yerinde değerlendirdi. Sağlık çalışanlarıyla görüşerek işleyiş hakkında bilgi aldı, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.     Kıbrıs Şehitleri Semt Polikliniğinde 08.00-16.00 saatleri arasında poliklinik hizmetlerinin yürütüldüğünü ve günlük ortalama 600 hastanın buradan hizmet aldığını belirten Uz. Dr. Berna Öztürk; “ Semt polikliniğimizde Çocuk Hastalıkları, Dahiliye, Fizik Tedavi, Göz Hastalıkları, Enfeksiyon, Kulak,Burun,Boğaz, Kardiyoloji, Ortopedi, Psikiyatri, Üroloji ve Göğüs Hastalıkları gibi branşlara poliklinik hizmetleri yürütülmektedir. Poliklinik hizmetlerinin yanı sıra ultrason, röntgen gibi görüntüleme ve laboratuar hizmetleri de semt polikliniğinde bulunmaktadır. Ayrıca fizyoterapi merkezinde elektroterapi ve rehabilitasyon birimi olarak 2 ayrı ünitede kas - eklem ağrıları, ortopedik ameliyatlardan sonra kas güçlendirici egzersizler, tens cihazları ile elektofizyolojik tedaviler yapılmaktadır. ESWT cihazı ile topuk dikeni ve tendon hastalıkları, İzokinetik kas güçlendirici cihazımız ile sporcu sağlığına yönelik tedaviler uygulanmaktadır” dedi.    

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk Servergazi Devlet Hastanesi Kıbrıs Şehitleri Semt Polikliniğini ziyaret etti. Semt polikliniğinde birçok branşta poliklinik hizmeti verildiğini belirten Öztürk, laboratuar ile birlikte röntgen, ultrason gibi görüntüleme hizmetlerinin de semt polikliniği bünyesinde bulunduğunu söyledi.

 

Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr. İbrahim Emreoğlu ile birlikte Servergazi Devlet Hastanesi Kıbrıs Şehitleri Semt Polikliniği ziyaret ederek yürütülen hizmetleri yerinde değerlendirdi. Sağlık çalışanlarıyla görüşerek işleyiş hakkında bilgi aldı, hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

 

Kıbrıs Şehitleri Semt Polikliniğinde 08.00-16.00 saatleri arasında poliklinik hizmetlerinin yürütüldüğünü ve günlük ortalama 600 hastanın buradan hizmet aldığını belirten Uz. Dr. Berna Öztürk; “ Semt polikliniğimizde Çocuk Hastalıkları, Dahiliye, Fizik Tedavi, Göz Hastalıkları, Enfeksiyon, Kulak,Burun,Boğaz, Kardiyoloji, Ortopedi, Psikiyatri, Üroloji ve Göğüs Hastalıkları gibi branşlara poliklinik hizmetleri yürütülmektedir. Poliklinik hizmetlerinin yanı sıra ultrason, röntgen gibi görüntüleme ve laboratuar hizmetleri de semt polikliniğinde bulunmaktadır. Ayrıca fizyoterapi merkezinde elektroterapi ve rehabilitasyon birimi olarak 2 ayrı ünitede kas - eklem ağrıları, ortopedik ameliyatlardan sonra kas güçlendirici egzersizler, tens cihazları ile elektofizyolojik tedaviler yapılmaktadır. ESWT cihazı ile topuk dikeni ve tendon hastalıkları, İzokinetik kas güçlendirici cihazımız ile sporcu sağlığına yönelik tedaviler uygulanmaktadır” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.