İlhan Cihaner CHP Genel Başkanlığı'na aday oldu

SİYASET 23.07.2020 - 10:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İlhan Cihaner CHP Genel Başkanlığı'na aday oldu

24. Dönem Denizli Milletvekili ve CHP Parti Meclisi Üyesi İlhan Cihaner, CHP Genel Başkanlığı'na aday oldu.   İlhan Cihaner, 23 Temmuz Perşembe, saat 09.30’da, CHP Genel Merkezi’nde bir basın toplantısı düzenleyeceğim demiş ve basın toplantısını bugün gerçekleştirdi.   İlhan Cinayer düzenlediği basın toplantısıyla genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı. CHP'nin, 37. Olağan Kurultayı 25-26 Temmuz'da Ankara'da yapılacak.     Cihaner yaptığı açıklamada, "Liderin seçtiği değil, üyelerin seçtiği Parti Meclisi'ne ihtiyacımız var. Bizler partimizin demokratik bir örgütle yönetim anlayışı ile çağdaş ve sol bir siyasetle başarıyla ulaşabileceğimize inanıyoruz. Bu nedenle CHP Genel Başkanlığı'na aday oldum" dedi.   "Önce partimizi, sonra ülkemizi sonra da dünyayı değiştirmeye talibiz" diyen Cihaner, "Asıl ihtiyacımız olan cesaret" diye konuştu.

24. Dönem Denizli Milletvekili ve CHP Parti Meclisi Üyesi İlhan Cihaner, CHP Genel Başkanlığı'na aday oldu.

 

İlhan Cihaner, 23 Temmuz Perşembe, saat 09.30’da, CHP Genel Merkezi’nde bir basın toplantısı düzenleyeceğim demiş ve basın toplantısını bugün gerçekleştirdi.

 

İlhan Cinayer düzenlediği basın toplantısıyla genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı. CHP'nin, 37. Olağan Kurultayı 25-26 Temmuz'da Ankara'da yapılacak.

 

 

Cihaner yaptığı açıklamada, "Liderin seçtiği değil, üyelerin seçtiği Parti Meclisi'ne ihtiyacımız var. Bizler partimizin demokratik bir örgütle yönetim anlayışı ile çağdaş ve sol bir siyasetle başarıyla ulaşabileceğimize inanıyoruz. Bu nedenle CHP Genel Başkanlığı'na aday oldum" dedi.

 

"Önce partimizi, sonra ülkemizi sonra da dünyayı değiştirmeye talibiz" diyen Cihaner, "Asıl ihtiyacımız olan cesaret" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.