İmam Hatip Okulları Kalite Takip Sistemi Başarı Belgeleri Verildi

EĞİTİM 21.09.2019 - 09:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İmam Hatip Okulları Kalite Takip Sistemi Başarı Belgeleri Verildi

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu Din Öğretimi hedefleri doğrultusunda oluşturulan İmam Hatip Okulları Kalite Takip Sistemi (KTS)’nde dereceye giren okul müdürleri ödüllendirildi.   İmam Hatip Okulları Kalite Takip Sistemi (KTS)’nde yapılan değerlendirmeye göre ilimizde ilk beşe giren okul müdürlerine Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanan“Başarı Belgeleri” İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından verildi.   İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen belge törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Ramazan Kayayurt ve ilk beşe giren imam hatip okulları müdürleri katıldı.   İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptığı açıklamada “Anadolu imam hatip liseleri ve imam hatip ortaokullarında planlanan, ilçe müdürlüklerince değerlendirilen ve önerilen, il milli eğitim müdürlüklerince de nihai karara bağlanarak sisteme girişi yapılan eylemler yine imam hatip okulları tarafından uygulanmakta olup Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzce Kalite Takip Sistemi (KTS) adı verilen elektronik yazılım sistemi ile takip edilmektedir.   Bu yazılım sistemiyle "eğitim ortamları ve fiziki imkânlar, öğretmenler ve eğitim yöneticileri, akademik gelişim ve üniversiteye hazırlık, mesleki gelişim (öğrenci), değerler eğitimi, bilim, sanat, spor, sosyal ve kültürel etkinlikler, okul tarafından gerçekleştirilen örnek ve özgün uygulama/proje alanı, izleme ve değerlendirme" alanlarında okullarımızın izleme ve değerlendirmesi gerçekleştirilmektedir” dedi.   Kalite Takip Sistemi (KTS) Denizli’de İlk 5’e Girerek başarı belgesi alan okullar;   İlçesi / Okul Adı                                                                                                                                             1- SERİNHİSAR / Serinhisar İmam Hatip Ortaokulu                                               2- SERİNHİSAR / Serinhisar Yatağan İmam Hatip Ortaokulu                              3- ÇARDAK / Çardak İmam Hatip Ortaokulu                                                            4- ÇAL / Çal Anadolu İmam Hatip Lisesi                                                                     5- PAMUKKALE / İncilipınar Şehit Burhan Acar İmam Hatip Ortaokulu                     

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu Din Öğretimi hedefleri doğrultusunda oluşturulan İmam Hatip Okulları Kalite Takip Sistemi (KTS)’nde dereceye giren okul müdürleri ödüllendirildi.

 

İmam Hatip Okulları Kalite Takip Sistemi (KTS)’nde yapılan değerlendirmeye göre ilimizde ilk beşe giren okul müdürlerine Milli Eğitim Bakanlığınca hazırlanan“Başarı Belgeleri” İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz tarafından verildi.

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen belge törenine İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Ramazan Kayayurt ve ilk beşe giren imam hatip okulları müdürleri katıldı.

 

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz yaptığı açıklamada “Anadolu imam hatip liseleri ve imam hatip ortaokullarında planlanan, ilçe müdürlüklerince değerlendirilen ve önerilen, il milli eğitim müdürlüklerince de nihai karara bağlanarak sisteme girişi yapılan eylemler yine imam hatip okulları tarafından uygulanmakta olup Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzce Kalite Takip Sistemi (KTS) adı verilen elektronik yazılım sistemi ile takip edilmektedir.

 

Bu yazılım sistemiyle "eğitim ortamları ve fiziki imkânlar, öğretmenler ve eğitim yöneticileri, akademik gelişim ve üniversiteye hazırlık, mesleki gelişim (öğrenci), değerler eğitimi, bilim, sanat, spor, sosyal ve kültürel etkinlikler, okul tarafından gerçekleştirilen örnek ve özgün uygulama/proje alanı, izleme ve değerlendirme" alanlarında okullarımızın izleme ve değerlendirmesi gerçekleştirilmektedir” dedi.

 

Kalite Takip Sistemi (KTS) Denizli’de İlk 5’e Girerek başarı belgesi alan okullar;

 

İlçesi / Okul Adı                                                                                                                                            

1- SERİNHİSAR / Serinhisar İmam Hatip Ortaokulu                                              

2- SERİNHİSAR / Serinhisar Yatağan İmam Hatip Ortaokulu                             

3- ÇARDAK / Çardak İmam Hatip Ortaokulu                                                           

4- ÇAL / Çal Anadolu İmam Hatip Lisesi                                                                    

5- PAMUKKALE / İncilipınar Şehit Burhan Acar İmam Hatip Ortaokulu   

 

 

 

 

 

     

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.