İntihar eden adamın cansız bedenini işten dönen eşi buldu

ASAYİŞ 28.08.2020 - 20:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İntihar eden adamın cansız bedenini işten dönen eşi buldu

Denizli'de evli ve 2 çocuk babası 35 yaşındaki Kadir Karabulut, iple kendisini asarak intihar etti. Karabulut’un cansız bedeni işten gelen eşi tarafından bulundu.   Olay, bugün Pamukkale ilçesi Asmalievler Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Denizli'de bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan Kadir Karabulut (35)  evinde kendisini iple asarak hayatına son verdi.  Karabulut’un iple asılı cansız bedeni işten dönen eşi tarafından bulundu. Korkunç manzarayla karşılaşan eşi durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.   İhbar üzerine olayın yaşandığı eve sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu Karabulut’un hayatını kaybettiği tespit edildi. Karabulut'un cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.   Karabulut'un 9 yaşında kızı ve  2,5 yaşında oğlu olduğu öğrenilirken, neden intihar ettiği ise bilinmiyor. Karabulut cenazesi yarın memleketi Eskişehir’de toprağa verileceği öğrenildi.

Denizli'de evli ve 2 çocuk babası 35 yaşındaki Kadir Karabulut, iple kendisini asarak intihar etti. Karabulut’un cansız bedeni işten gelen eşi tarafından bulundu.

 

Olay, bugün Pamukkale ilçesi Asmalievler Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Denizli'de bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan Kadir Karabulut (35)  evinde kendisini iple asarak hayatına son verdi.  Karabulut’un iple asılı cansız bedeni işten dönen eşi tarafından bulundu. Korkunç manzarayla karşılaşan eşi durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

 

İhbar üzerine olayın yaşandığı eve sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu Karabulut’un hayatını kaybettiği tespit edildi. Karabulut'un cansız bedeni otopsi için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Karabulut'un 9 yaşında kızı ve  2,5 yaşında oğlu olduğu öğrenilirken, neden intihar ettiği ise bilinmiyor. Karabulut cenazesi yarın memleketi Eskişehir’de toprağa verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.