İş İnsanı Sadettin Saran PAÜ’ye Konuk Oldu

EĞİTİM 21.12.2019 - 14:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İş İnsanı Sadettin Saran PAÜ’ye Konuk Oldu

Eski Milli Yüzücü ve iş insanı Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü tarafından düzenlenen “Ben Yaptım Sen de Yaparsın” isimli söyleşide öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.   Pamukkale Üniversitesi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen söyleşinin moderatörlüğünü üstlenen Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi,iş insanı Saran’a eğitim hayatından, iş hayatına; sporculuk kariyerinden, geleceğe yönelik planlarına merak edilenleri sordu.     Söyleşiye, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda konuk katılırken, Sadettin Saran öğrencilere, kurdukları hayalleri kimsenin yıkmasına izin vermemelerini tavsiye etti. Söyleşide eğitim hayatından söz eden Saran, eğitim öğretimin yanında disiplin, liderlik, fedakarlık gibi olguları öğrencilik yıllarında kazandığını ve öğrencilik yıllarında bir işte çalışmış olmanın kişiye sonrasında, iş yaşantısında, çok şey kattığına değindi. Bahane üreten ve koşullardan şikayet eden insanları, mental olarak zayıf bir insan olarak değerlendiren Sadettin Saran, bu hayatta fark yaratmak isteyenlerin öğrenmeye sürekli açık olması gerektiğini söyledi.   Söyleşinin sonunda Sadettin Saran, sporculuk kariyerinden spor yayıncılığı alanında yaptığı çalışmalara kadar çeşitli konularda öğrencilerin sorduğu soruları yanıtladı.  

Eski Milli Yüzücü ve iş insanı Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü tarafından düzenlenen “Ben Yaptım Sen de Yaparsın” isimli söyleşide öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

 

Pamukkale Üniversitesi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen söyleşinin moderatörlüğünü üstlenen Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi,iş insanı Saran’a eğitim hayatından, iş hayatına; sporculuk kariyerinden, geleceğe yönelik planlarına merak edilenleri sordu.

 

 

Söyleşiye, öğretim üyeleri, öğrenciler ve çok sayıda konuk katılırken, Sadettin Saran öğrencilere, kurdukları hayalleri kimsenin yıkmasına izin vermemelerini tavsiye etti. Söyleşide eğitim hayatından söz eden Saran, eğitim öğretimin yanında disiplin, liderlik, fedakarlık gibi olguları öğrencilik yıllarında kazandığını ve öğrencilik yıllarında bir işte çalışmış olmanın kişiye sonrasında, iş yaşantısında, çok şey kattığına değindi. Bahane üreten ve koşullardan şikayet eden insanları, mental olarak zayıf bir insan olarak değerlendiren Sadettin Saran, bu hayatta fark yaratmak isteyenlerin öğrenmeye sürekli açık olması gerektiğini söyledi.

 

Söyleşinin sonunda Sadettin Saran, sporculuk kariyerinden spor yayıncılığı alanında yaptığı çalışmalara kadar çeşitli konularda öğrencilerin sorduğu soruları yanıtladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.