İş Kadınları Üniversiteli Kızlar İçin Buluştu

EKONOMİ 17.01.2020 - 17:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İş Kadınları Üniversiteli Kızlar İçin Buluştu

Denizli İş Kadınları Birliği (DİKAB)  gelenekselleşen “Yarının İş Kadınları Bugünün gençleri” üniversiteli kız öğrencilerine destek olmak için sosyal sorumluluk projesinde  bir araya geldi.   Çamlık Bigchefscafe de düzenlenen etkinliğe iş kadınları yoğun ilgi gösterdi. Denizli İş dünyasında fark yaratan 350 iş kadını etkinlikte hem sohbet etme imkanı buldu hem de yeni projeleri değerlendirdi. Organizasyon da konuşan DİKAB başkanı Nimet Kaçan, dernek olarak iş kadınlarının ekonomik ve sosyal yaşamdaki etkisini arttıracak çalışmaların yanı sıra sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçirdiklerini söyledi. Elde edilen gelirin 20 üniverisiteli kız öğrenciye burs olarak verileceğini belirten Kaçan “Bugün kızlarımızın eğitimine katkı koymak için bir araya geldik. Desteğiniz için tüm katılımcılarımıza ve stand açan firmalarımıza teşekkür ediyorum. Kızlarımızın en iyi eğitimi alarak toplumsal ve ekonomik yaşamda yerlerini almalarını ve üretime katılmalarını önemsiyoruz. Bu etkinlikte elde edeceğimiz gelir 20 genç kızımızın hedeflerine ulaşmalarına küçük bir katkı koyacaktır. Tüm üyeleri İş yaşamında aktif olarak yer alan derneğimiz kadının sesinin daha güçlü duyurması için etkinliklerini sürdürecek “ dedi. 

Denizli İş Kadınları Birliği (DİKAB)  gelenekselleşen “Yarının İş Kadınları Bugünün gençleri” üniversiteli kız öğrencilerine destek olmak için sosyal sorumluluk projesinde  bir araya geldi.

 

Çamlık Bigchefscafe de düzenlenen etkinliğe iş kadınları yoğun ilgi gösterdi. Denizli İş dünyasında fark yaratan 350 iş kadını etkinlikte hem sohbet etme imkanı buldu hem de yeni projeleri değerlendirdi. Organizasyon da konuşan DİKAB başkanı Nimet Kaçan, dernek olarak iş kadınlarının ekonomik ve sosyal yaşamdaki etkisini arttıracak çalışmaların yanı sıra sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçirdiklerini söyledi. Elde edilen gelirin 20 üniverisiteli kız öğrenciye burs olarak verileceğini belirten Kaçan “Bugün kızlarımızın eğitimine katkı koymak için bir araya geldik. Desteğiniz için tüm katılımcılarımıza ve stand açan firmalarımıza teşekkür ediyorum. Kızlarımızın en iyi eğitimi alarak toplumsal ve ekonomik yaşamda yerlerini almalarını ve üretime katılmalarını önemsiyoruz. Bu etkinlikte elde edeceğimiz gelir 20 genç kızımızın hedeflerine ulaşmalarına küçük bir katkı koyacaktır. Tüm üyeleri İş yaşamında aktif olarak yer alan derneğimiz kadının sesinin daha güçlü duyurması için etkinliklerini sürdürecek “ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.