İşbaşvurusu yaptığı fabrikalarda personeli soydu

ASAYİŞ 05.09.2020 - 14:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İşbaşvurusu yaptığı fabrikalarda personeli soydu

Denizli ve Uşak’da 5 fabrikaya işbaşvurusu bahanesi ile gelen ve soyunma odalarına giren şahıs 17 işçinin cüzdan ve paralarını çaldı. Denizli JASAT timlerinin titiz çalışması sonrası şahıs Uşak’ta yakalandı.   Honaz İlçesi Gürlek Organize Sanayi Bölgesi’nde 3 ayrı fabrikaya iş başvurusu bahanesi ile gelen ve fabrikalarda 11 personelin soyunma dolabi ve şahsi odalarına gizlice girerek cüzdan ve paralarının çalınması üzerine, İl Jandarma Komutanlığı JASAT timleri ve Honaz İlçe Jandarma ekipleri harekete geçti.   Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından çalışmalar neticesinde 46 kamera üzerinde 122 saatlik incelemenin ardından şahsın, Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne gelerek otobüse bindiği tespit edildi. Kimlik bilgileri tespit edilerek hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şahsın S.Y. isimli şahıs olduğu ve Uşak’ta ikamet ettiği tespit edildi. S.Y. Uşak’ta gözaltına alınarak Denizli’ye getirildi.   Olayla ilgili devam edilen araştırmada S.Y.’nin Uşak’ta da 2 ayrı fabrikadan 6 şahsa ait para ve cüzdanlarını da çaldığı tespit edildi. Faili meçhul 17 hırsızlık olayı, JASAT timleri tarafından aydınlatılarak yakalanan şüpheli S.Y. adliyeye sevk edilerek çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Denizli ve Uşak’da 5 fabrikaya işbaşvurusu bahanesi ile gelen ve soyunma odalarına giren şahıs 17 işçinin cüzdan ve paralarını çaldı. Denizli JASAT timlerinin titiz çalışması sonrası şahıs Uşak’ta yakalandı.

 

Honaz İlçesi Gürlek Organize Sanayi Bölgesi’nde 3 ayrı fabrikaya iş başvurusu bahanesi ile gelen ve fabrikalarda 11 personelin soyunma dolabi ve şahsi odalarına gizlice girerek cüzdan ve paralarının çalınması üzerine, İl Jandarma Komutanlığı JASAT timleri ve Honaz İlçe Jandarma ekipleri harekete geçti.

 

Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından çalışmalar neticesinde 46 kamera üzerinde 122 saatlik incelemenin ardından şahsın, Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne gelerek otobüse bindiği tespit edildi. Kimlik bilgileri tespit edilerek hırsızlık olaylarını gerçekleştiren şahsın S.Y. isimli şahıs olduğu ve Uşak’ta ikamet ettiği tespit edildi. S.Y. Uşak’ta gözaltına alınarak Denizli’ye getirildi.

 

Olayla ilgili devam edilen araştırmada S.Y.’nin Uşak’ta da 2 ayrı fabrikadan 6 şahsa ait para ve cüzdanlarını da çaldığı tespit edildi. Faili meçhul 17 hırsızlık olayı, JASAT timleri tarafından aydınlatılarak yakalanan şüpheli S.Y. adliyeye sevk edilerek çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.