İSO İkinci 500 Listesinde, Denizli’den 8 Firma

EKONOMİ 14.08.2020 - 07:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İSO İkinci 500 Listesinde, Denizli’den 8 Firma

2019 yılı İSO İkinci 500 sıralamasında Denizli’nin geçen sene 11 olan şirket sayısı bu sene 8’e geriledi. Bir önceki sene 12’den 11’e düşmüş olan sayı, 2019 yılı için 8’e kadar düşmüş oldu. Tekstil-konfeksiyon sektörü 5 firma ile kendine yer bulurken, kablo-bakır tel 3 firma ile listede yer aldı. Gıda ve inşaat sektöründen daha önce listeye giren firmalar bu sene listede yer almadı.   Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci “Bu yıl İSO İkinci 500 sıralamasındaki firma sayımız azaldı. Seneye daha fazla firmamızın başvurarak daha fazla Denizlili firmanın bu listede yer alması için gayret göstereceğiz. Geçen seneye göre firmalarımızın satış değerlerinin artmış olması mutluluk verici. Listede kendine yer bulan tüm şirketlerimizi kutluyor; önümüzdeki yıl listeye daha fazla firmamızın girmesini ümit ediyoruz.” dedi.  

2019 yılı İSO İkinci 500 sıralamasında Denizli’nin geçen sene 11 olan şirket sayısı bu sene 8’e geriledi. Bir önceki sene 12’den 11’e düşmüş olan sayı, 2019 yılı için 8’e kadar düşmüş oldu. Tekstil-konfeksiyon sektörü 5 firma ile kendine yer bulurken, kablo-bakır tel 3 firma ile listede yer aldı. Gıda ve inşaat sektöründen daha önce listeye giren firmalar bu sene listede yer almadı.

 

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci “Bu yıl İSO İkinci 500 sıralamasındaki firma sayımız azaldı. Seneye daha fazla firmamızın başvurarak daha fazla Denizlili firmanın bu listede yer alması için gayret göstereceğiz. Geçen seneye göre firmalarımızın satış değerlerinin artmış olması mutluluk verici. Listede kendine yer bulan tüm şirketlerimizi kutluyor; önümüzdeki yıl listeye daha fazla firmamızın girmesini ümit ediyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.