İstanbul Sanayi Odası ikinci 500 listesinde Denizli’den 12 firma

EKONOMİ 17.07.2018 - 18:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

İstanbul Sanayi Odası ikinci 500 listesinde Denizli’den 12 firma

2017 yılı İSO İkinci 500 sıralamasında Denizli’nin geçen sene 13 olan şirket sayısı bu sene 12’ye geriledi. Tekstil-konfeksiyon sektörü 5 firma ile kendine yer bulurken, kablo-bakır tel 3, inşaat sektörü 2, gıda ve enerji sektörleri 1’er firma ile listede yer aldı.   Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci “Bu yıl İSO İkinci 500 sıralamasındaki firma sayımız bir azaldı. Benzer şekilde Birinci 500 sıralamasındaki de bir firma azalmıştı. Geçen sene sıralamada yer alıp bu sene giremeyen şirketlerimiz yanında, geçen yıllarda sıralamada kendine yer bulamayıp bu sene listeye dahil olan şirketlerimiz de mevcut. Sıralamada yer alan firma sayımızın bir azalmasına rağmen, listeye dahil olan firmaların toplam üretimden net satışlar rakamının yüzde 22,3 arttığını görüyoruz. Listede kendine yer bulan tüm şirketlerimizi kutluyoruz” dedi.   İSTANBUL SANAYİ ODASI 2017 YILI İKİNCİ 500 BÜYÜK FİRMA SIRALAMASINDA DENİZLİ FİRMALARI  

2017 yılı İSO İkinci 500 sıralamasında Denizli’nin geçen sene 13 olan şirket sayısı bu sene 12’ye geriledi. Tekstil-konfeksiyon sektörü 5 firma ile kendine yer bulurken, kablo-bakır tel 3, inşaat sektörü 2, gıda ve enerji sektörleri 1’er firma ile listede yer aldı.

 

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci “Bu yıl İSO İkinci 500 sıralamasındaki firma sayımız bir azaldı. Benzer şekilde Birinci 500 sıralamasındaki de bir firma azalmıştı. Geçen sene sıralamada yer alıp bu sene giremeyen şirketlerimiz yanında, geçen yıllarda sıralamada kendine yer bulamayıp bu sene listeye dahil olan şirketlerimiz de mevcut. Sıralamada yer alan firma sayımızın bir azalmasına rağmen, listeye dahil olan firmaların toplam üretimden net satışlar rakamının yüzde 22,3 arttığını görüyoruz. Listede kendine yer bulan tüm şirketlerimizi kutluyoruz” dedi.

 

İSTANBUL SANAYİ ODASI 2017 YILI İKİNCİ 500 BÜYÜK FİRMA SIRALAMASINDA DENİZLİ FİRMALARI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.