İtfaiye'den Gençlik Spor Personeline Yangın Eğitimi

YAŞAM 17.12.2019 - 12:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İtfaiye'den Gençlik Spor Personeline Yangın Eğitimi

Denizli’de tüm spor faaliyetlerinde görev alan tesis görevlileri ve Gençlik Spor çalışanları Büyükşehir Belediye İtfaiyesi tarafından yangın eğitiminden geçti.   Gençlik Spor İl Müdürlüğü Sivil Savunma Birimi tarafından 11-12 Aralık tarihlerinde Denizli Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı eğitmenlerinin eşliğinde yangın eğitimi organize edildi. İl merkezi ve ilçelerde tüm spor faaliyetlerinde görev alan tesis görevlileri ve Gençlik Spor çalışanlarına verilen eğitimde, yangın esnasında yapılacaklar, yangın söndürme tüplerinin nasıl kullanılacağı ve yangına nasıl müdahalede bulunacağı konuları teorik ve uygulamalı olarak gösterildi.     Çalışanlara yangından korunma, yangının söndürülmesi ve tahliye, can ve mal kurtarma, ilk yardım faaliyetleri, itfaiye ile işbirliği ve organizasyon sağlanması, yangın söndürme alet ve malzemelerin nasıl kullanılacağı ile en kısa zamanda itfaiyeye nasıl ulaşılacağı konularında bilgilendirme yapıldı. Eğitimin son bölümünde tatbikat yapılarak yangın söndürme tüpleri uygulamalı kullandırıldı.    

Denizli’de tüm spor faaliyetlerinde görev alan tesis görevlileri ve Gençlik Spor çalışanları Büyükşehir Belediye İtfaiyesi tarafından yangın eğitiminden geçti.

 

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Sivil Savunma Birimi tarafından 11-12 Aralık tarihlerinde Denizli Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı eğitmenlerinin eşliğinde yangın eğitimi organize edildi. İl merkezi ve ilçelerde tüm spor faaliyetlerinde görev alan tesis görevlileri ve Gençlik Spor çalışanlarına verilen eğitimde, yangın esnasında yapılacaklar, yangın söndürme tüplerinin nasıl kullanılacağı ve yangına nasıl müdahalede bulunacağı konuları teorik ve uygulamalı olarak gösterildi.

 

 

Çalışanlara yangından korunma, yangının söndürülmesi ve tahliye, can ve mal kurtarma, ilk yardım faaliyetleri, itfaiye ile işbirliği ve organizasyon sağlanması, yangın söndürme alet ve malzemelerin nasıl kullanılacağı ile en kısa zamanda itfaiyeye nasıl ulaşılacağı konularında bilgilendirme yapıldı. Eğitimin son bölümünde tatbikat yapılarak yangın söndürme tüpleri uygulamalı kullandırıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.