İtfaiye erlerinden neşelendiren Babalar Günü klibi

DENİZLİ 21.06.2020 - 15:48, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İtfaiye erlerinden neşelendiren Babalar Günü klibi

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, “21 Haziran Babalar Günü” dolayısıyla bir klip hazırladı. İtfaiye erlerinin rol aldığı klip sosyal medyada büyük beğeni topladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda görevli itfaiye erlerinin yer aldığı klipte, “Her baba kahramandır, her baba fedakardır, babalar gününüz kutlu olsun” şeklinde mesaj verdiler. Hazırlanan Babalar Günü klibi ise sosyal medyada yayınlandı. Klipte itfaiye erlerinin görev başında olmaları dikkatlerden ise kaçmadı. Eğlenceli ve bir o kadar da güzel olan klip sosyal medyada vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.  

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, “21 Haziran Babalar Günü” dolayısıyla bir klip hazırladı. İtfaiye erlerinin rol aldığı klip sosyal medyada büyük beğeni topladı.


Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda görevli itfaiye erlerinin yer aldığı klipte, “Her baba kahramandır, her baba fedakardır, babalar gününüz kutlu olsun” şeklinde mesaj verdiler. Hazırlanan Babalar Günü klibi ise sosyal medyada yayınlandı. Klipte itfaiye erlerinin görev başında olmaları dikkatlerden ise kaçmadı. Eğlenceli ve bir o kadar da güzel olan klip sosyal medyada vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.