İyi Parti’de Öztürk’ün destekleyeceğim dediği Çobanoğlu, adaylıktan çekildi

SİYASET 24.06.2020 - 07:59, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İyi Parti’de Öztürk’ün destekleyeceğim dediği Çobanoğlu, adaylıktan çekildi

Denizli İyi Parti, 5 Temmuz’da yapılacak olan il kongresi öncesi şaşırtmaya devam ediyor. Milletvekili Yasin Öztürk’ün açık açık destekleyeceğim dediği Çobanoğlu, adaylıktan çekildiğini açıkladı.   İl kongresine günler kala İyi Parti’de adaylar netleşmeye başladı. Adaylığını açıklayan mevcut başkan Hasan Akgün, Raziye Akışık, Yücel Yıldırım ve Mustafa Çobanoğlu çalışmalarını sürdürürken, ani gelişen olayla aday sayısı üçe düştü. Milletvekili Yasin Öztürk’ün basın toplantısında açık açık destekleyeceğim dediği Mustafa Çobanoğlu, adaylıktan çekildiğini sosyal medya hesabından duyurdu.   Mustafa Çobanoğlu yaptığı paylaşımda; “Değerli İYİ Partililer, İYİ Parti’de aldığımız her görevi, bir nefer şuuruyla yerine getirdik. Görevden hiçbir zaman kaçmadık, elimizi taşın altına koyduk. Her zaman kardeşlikten, birlik ve beraberlikten yana olduk. Gelinen noktada yola çıkış amacımız olan parti içi kurumlar arasındaki gerilim ve kaos ortamını siyaseten risk almak pahasına sona erdirip uzlaşma ortamını yaratmış bulunmaktayız. Kurumlar arası diyalogun sağlanmış olması sebebiyle İYİ Parti İl Başkan Adaylığından çekildiğimi bildiririm” ifadelerine yer verdi.      

Denizli İyi Parti, 5 Temmuz’da yapılacak olan il kongresi öncesi şaşırtmaya devam ediyor. Milletvekili Yasin Öztürk’ün açık açık destekleyeceğim dediği Çobanoğlu, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

 

İl kongresine günler kala İyi Parti’de adaylar netleşmeye başladı. Adaylığını açıklayan mevcut başkan Hasan Akgün, Raziye Akışık, Yücel Yıldırım ve Mustafa Çobanoğlu çalışmalarını sürdürürken, ani gelişen olayla aday sayısı üçe düştü. Milletvekili Yasin Öztürk’ün basın toplantısında açık açık destekleyeceğim dediği Mustafa Çobanoğlu, adaylıktan çekildiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

 

Mustafa Çobanoğlu yaptığı paylaşımda; “Değerli İYİ Partililer, İYİ Parti’de aldığımız her görevi, bir nefer şuuruyla yerine getirdik. Görevden hiçbir zaman kaçmadık, elimizi taşın altına koyduk. Her zaman kardeşlikten, birlik ve beraberlikten yana olduk. Gelinen noktada yola çıkış amacımız olan parti içi kurumlar arasındaki gerilim ve kaos ortamını siyaseten risk almak pahasına sona erdirip uzlaşma ortamını yaratmış bulunmaktayız. Kurumlar arası diyalogun sağlanmış olması sebebiyle İYİ Parti İl Başkan Adaylığından çekildiğimi bildiririm” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.