İYİ Parti Denizli Milletvekili Öztürk: "Bu tehlikeyi durdurun"

SİYASET 12.11.2019 - 13:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İYİ Parti Denizli Milletvekili Öztürk: "Bu tehlikeyi durdurun"

Türkiye’yi sarsan siyanürlü intiharlar konusunda tepkisiz kalmayan İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk siyanür konusunda bir Meclis Araştırması önergesi vererek konu hakkında komisyon kurularak meselenin tüm boyutlarıyla ele alınmasını TBMM gündemine taşıdı.     Ayrıca Yasin Öztürk , Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanıtlaması İstemiyle TBMM Başkanlığına verdiği yazılı soru önergesi ile son günlerde sıkça rastlanan intihar vakalarında kullanılan siyanür’ün neden bu kadar kolay ulaşılır olduğunu sordu.    Milletvekili Yasin Öztürk, soru önergesinde siyanür kullanılarak işlenen cinayetlerin ve intiharların ne sıklıkta görüldüğünü sordu. İnternet üzerinden bu kadar kolay ulaşılabilir bir madde olmasına da tepki gösteren Öztürk, “Satışı Tehlikeli Kimyasalların Kontrol Yönetmeliğine” dahil edilmesini istedi. Milletvekili Öztürk, konunun takipçisi olacağını ifade etti .

Türkiye’yi sarsan siyanürlü intiharlar konusunda tepkisiz kalmayan İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk siyanür konusunda bir Meclis Araştırması önergesi vererek konu hakkında komisyon kurularak meselenin tüm boyutlarıyla ele alınmasını TBMM gündemine taşıdı.

 

 

Ayrıca Yasin Öztürk , Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanıtlaması İstemiyle TBMM Başkanlığına verdiği yazılı soru önergesi ile son günlerde sıkça rastlanan intihar vakalarında kullanılan siyanür’ün neden bu kadar kolay ulaşılır olduğunu sordu. 

 

Milletvekili Yasin Öztürk, soru önergesinde siyanür kullanılarak işlenen cinayetlerin ve intiharların ne sıklıkta görüldüğünü sordu. İnternet üzerinden bu kadar kolay ulaşılabilir bir madde olmasına da tepki gösteren Öztürk, “Satışı Tehlikeli Kimyasalların Kontrol Yönetmeliğine” dahil edilmesini istedi. Milletvekili Öztürk, konunun takipçisi olacağını ifade etti .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.