İYİ Parti İl Ve İlçeleri Kongreye Gidiyor

SİYASET 11.12.2019 - 12:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İYİ Parti İl Ve İlçeleri Kongreye Gidiyor

İYİ Parti Denizli  İl Başkanı Hasan Akgün, bugün düzenlediği basın toplantısı ile 2 ilçede yapılacak olan delege seçimlerinin ardından Şubat ayında ilçe kongrelerini yapacaklarını açıkladı. Mayıs yada Haziran ayında il kongresinin yapılacağını açıklayan Akgün, seçimlerin en şeffaf şekilde yapılacağını dile getirdi.     TBMM'DE EN ÇOK VE EN İYİ ÇALIŞAN MİLLETVEKİLİ İYİ PARTİ'NİN   İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde partilileriyle birlikte hem gündemi değerlendirmek, hem de partisinin Şubat ayında ilçe kongresi ve Haziran yada Mayıs ayında yapılacak olan kongre yol haritası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Partilerini kurduktan sonra gidilen ilk seçimde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde(TBMM) grup kurdukları hatırlatmasında bulunan Akgün, mecliste en çok ve en iyi şekilde çalışan milletvekillerinin İYİ Parti'nin Milletvekilleri olduğunu söyledi.  Parti olarak her ay bir genel başkanlarının Denizli'ye gelerek ziyaret ve incelemelerde bulunduğunu dile getiren İl ve ilçe teşkilatları olarak mahalle mahalle gezerek ziyaretlerde bulunduklarını belirtti. Genel Merkezlerinin Üye Kampanyasının her mahallede devam ettiğini ifade eden Akgün, genel merkezlerinin Şubat ayında ilçe kongrelerine gidileceği kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu.     ŞUBAT AYINDA İLÇE KONGRELERİ YAPILACAK   İYİ Parti Genel Merkezi'nin aldığı karar doğrultusunda Pamukkale ve Merkezefendi İlçelerinde ilk etapta delege seçimi yapılacağını kaydeden İl Başkanı Hasan Akgün, diğer ilçelerde üyeler tarafından ilçe başkanı seçimi yapacağını söyledi. İlçe başkanlarına aynı mesafede olacaklarını dile getiren Akgün, en şeffaf bir şekilde seçim yapacaklarını ifade etti.     MAYIS YADA HAZİRAN'DA İL KONGRESİ YAPILACAK   İlçe kongrelerinin ardından İl Kongrelerinin yapılacağını açıklayan İl Başkanı Hasan Akgün, Mayıs ayı sonu yada Haziran ayının başlarında yapılacak olan kongreye aday olduğunu belirtti. Gelecek hafta kongre takvimini belirleyeceklerini kaydeden Akgün, "Şubat ayında yapılacak olan ilçe kongrelerinde seçilen başkanların oluşturacağı delegelerin de il başkanını seçecek. Bu bir bayrak yarışı. İYİ Parti'ye daha iyi yerlere götürecek her arkadaşımıza kapımız açık. Az olsun öz olsun diyenlere müsaade etmeyeceğiz, partimizi daha iyi yerlere götürecek arkadaşlarla her zaman çalışacağız. En şeffaf şekilde seçim yapacağımızı beyan ediyoruz" dedi.          

İYİ Parti Denizli  İl Başkanı Hasan Akgün, bugün düzenlediği basın toplantısı ile 2 ilçede yapılacak olan delege seçimlerinin ardından Şubat ayında ilçe kongrelerini yapacaklarını açıkladı. Mayıs yada Haziran ayında il kongresinin yapılacağını açıklayan Akgün, seçimlerin en şeffaf şekilde yapılacağını dile getirdi.  

 

TBMM'DE EN ÇOK VE EN İYİ ÇALIŞAN MİLLETVEKİLİ İYİ PARTİ'NİN

 

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün, bugün Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde partilileriyle birlikte hem gündemi değerlendirmek, hem de partisinin Şubat ayında ilçe kongresi ve Haziran yada Mayıs ayında yapılacak olan kongre yol haritası ile ilgili açıklamalarda bulundu. Partilerini kurduktan sonra gidilen ilk seçimde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde(TBMM) grup kurdukları hatırlatmasında bulunan Akgün, mecliste en çok ve en iyi şekilde çalışan milletvekillerinin İYİ Parti'nin Milletvekilleri olduğunu söyledi.  Parti olarak her ay bir genel başkanlarının Denizli'ye gelerek ziyaret ve incelemelerde bulunduğunu dile getiren İl ve ilçe teşkilatları olarak mahalle mahalle gezerek ziyaretlerde bulunduklarını belirtti. Genel Merkezlerinin Üye Kampanyasının her mahallede devam ettiğini ifade eden Akgün, genel merkezlerinin Şubat ayında ilçe kongrelerine gidileceği kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

İYİ Parti İl Başkanı Hasan Akgün

 

ŞUBAT AYINDA İLÇE KONGRELERİ YAPILACAK

 

İYİ Parti Genel Merkezi'nin aldığı karar doğrultusunda Pamukkale ve Merkezefendi İlçelerinde ilk etapta delege seçimi yapılacağını kaydeden İl Başkanı Hasan Akgün, diğer ilçelerde üyeler tarafından ilçe başkanı seçimi yapacağını söyledi. İlçe başkanlarına aynı mesafede olacaklarını dile getiren Akgün, en şeffaf bir şekilde seçim yapacaklarını ifade etti.

 

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün

 

MAYIS YADA HAZİRAN'DA İL KONGRESİ YAPILACAK

 

İlçe kongrelerinin ardından İl Kongrelerinin yapılacağını açıklayan İl Başkanı Hasan Akgün, Mayıs ayı sonu yada Haziran ayının başlarında yapılacak olan kongreye aday olduğunu belirtti. Gelecek hafta kongre takvimini belirleyeceklerini kaydeden Akgün, "Şubat ayında yapılacak olan ilçe kongrelerinde seçilen başkanların oluşturacağı delegelerin de il başkanını seçecek. Bu bir bayrak yarışı. İYİ Parti'ye daha iyi yerlere götürecek her arkadaşımıza kapımız açık. Az olsun öz olsun diyenlere müsaade etmeyeceğiz, partimizi daha iyi yerlere götürecek arkadaşlarla her zaman çalışacağız. En şeffaf şekilde seçim yapacağımızı beyan ediyoruz" dedi.

 

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün DGC'de açıklama yaptı

   

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.