İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Çobanoğlu: "Milletimizi Bu İktidardan Kurtaracağız"

SİYASET 02.01.2020 - 15:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Çobanoğlu: "Milletimizi Bu İktidardan Kurtaracağız"

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Avukat Mustafa Çobanoğlu, Denizli teşkilatının kongre sürecinden daha da güçlenerek çıkacağını söyledi. Pelitlibağ, Fatih ve Bağbaşı mahallelerinde partililerle bir araya gelen Çobanoğlu, "Buluşmalarımıza gösterilen yoğun ilgi, İYİ Parti’nin milletin umudu haline geldiğinin kanıtıdır. İnanıyorum ki; kongre sürecinde İYİ Parti’yi iktidara taşıyacak, milletimizi bu iktidardan kurtaracak kadrolar göreve gelecektir” dedi.   İYİ Parti Denizli Teşkilatı’nda kongre süreci başladı. Bu kapsamda Pamukkale İlçe Teşkilatı’nda da ilk etapta delege seçimleri, ardından da ilçe kongresi gerçekleştirilecek.     Delege seçimleri ve kongre öncesinde partililerle buluşan İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Avukat Mustafa Çobanoğlu, Pelitlibağ, Fatih ve Bağbaşı mahallelerinde toplantılar düzenledi. Buluşmalara, partililer ve vatandaşların yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti.     “İYİ PARTİ MİLLETİN UMUDU OLMUŞTUR”   Başta ekonomi ve dış politikadaki tutarsızlıklar nedeniyle, ülkede karamsar bir havanın hakim olduğunu ifade eden İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu, “Milletimiz böyle dönemlerde, her zaman kendisini karanlıktan aydınlığa çıkaracak kadroları bulmuş ve göreve getirmiştir. İYİ Parti, tam da böyle bir dönemde siyaset sahnesine çıkmış ve teşkilatlanmasını tamamlayarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni aydınlık yarınlara taşımak için milletimizin vereceği göreve talip olmuştur. İYİ ve cesur insanların bir araya gelerek güç birliği yaptığı İYİ Parti, milletimizin umudu haline gelmiştir. Düzenlediğimiz mahalle toplantılarında gördüğümüz ilgi ve vatandaşımızın teveccühü bunun en büyük göstergesidir” dedi.     “İKTİDARA YÜRÜYECEK KADROLAR GELİYOR”   İYİ Parti teşkilatlarının kongre sürecinden güçlenerek ve tazelenerek çıkacağını belirten Mustafa Çobanoğlu, “İYİ Parti’yi iktidara taşıyacak kadrolar, bu kongre sürecinde göreve gelecek. İnancımız odur ki; kongre sürecinden alacağımız güç ile milletimizi umutsuzluğa boğan, mevcut karamsarlığın, toplumdaki mutsuzluğun yegâne müsebbibi olan bu yönetime son vereceğiz. Milletimizi bu iktidardan kurtaracağız. Bize umut bağlayan aziz milletimizi hayal kırıklığına uğratmamak için var gücümüzle çalışacağız. Buna kimsenin şüphesi olmasın” dedi.  

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Avukat Mustafa Çobanoğlu, Denizli teşkilatının kongre sürecinden daha da güçlenerek çıkacağını söyledi. Pelitlibağ, Fatih ve Bağbaşı mahallelerinde partililerle bir araya gelen Çobanoğlu, "Buluşmalarımıza gösterilen yoğun ilgi, İYİ Parti’nin milletin umudu haline geldiğinin kanıtıdır. İnanıyorum ki; kongre sürecinde İYİ Parti’yi iktidara taşıyacak, milletimizi bu iktidardan kurtaracak kadrolar göreve gelecektir” dedi.

 

İYİ Parti Denizli Teşkilatı’nda kongre süreci başladı. Bu kapsamda Pamukkale İlçe Teşkilatı’nda da ilk etapta delege seçimleri, ardından da ilçe kongresi gerçekleştirilecek.

 

 

Delege seçimleri ve kongre öncesinde partililerle buluşan İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Avukat Mustafa Çobanoğlu, Pelitlibağ, Fatih ve Bağbaşı mahallelerinde toplantılar düzenledi. Buluşmalara, partililer ve vatandaşların yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti.

 

 

“İYİ PARTİ MİLLETİN UMUDU OLMUŞTUR”

 

Başta ekonomi ve dış politikadaki tutarsızlıklar nedeniyle, ülkede karamsar bir havanın hakim olduğunu ifade eden İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu, “Milletimiz böyle dönemlerde, her zaman kendisini karanlıktan aydınlığa çıkaracak kadroları bulmuş ve göreve getirmiştir. İYİ Parti, tam da böyle bir dönemde siyaset sahnesine çıkmış ve teşkilatlanmasını tamamlayarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni aydınlık yarınlara taşımak için milletimizin vereceği göreve talip olmuştur. İYİ ve cesur insanların bir araya gelerek güç birliği yaptığı İYİ Parti, milletimizin umudu haline gelmiştir. Düzenlediğimiz mahalle toplantılarında gördüğümüz ilgi ve vatandaşımızın teveccühü bunun en büyük göstergesidir” dedi.

 

 

“İKTİDARA YÜRÜYECEK KADROLAR GELİYOR”

 

İYİ Parti teşkilatlarının kongre sürecinden güçlenerek ve tazelenerek çıkacağını belirten Mustafa Çobanoğlu, “İYİ Parti’yi iktidara taşıyacak kadrolar, bu kongre sürecinde göreve gelecek. İnancımız odur ki; kongre sürecinden alacağımız güç ile milletimizi umutsuzluğa boğan, mevcut karamsarlığın, toplumdaki mutsuzluğun yegâne müsebbibi olan bu yönetime son vereceğiz. Milletimizi bu iktidardan kurtaracağız. Bize umut bağlayan aziz milletimizi hayal kırıklığına uğratmamak için var gücümüzle çalışacağız. Buna kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.