İzmirli Modacı Nur Karaata Denizli’de

KÜLTÜR 30.01.2020 - 10:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

İzmirli Modacı Nur Karaata Denizli’de

Ünlü modacı Nur Karaata artık Denizli’den Dünya’ya açılacak. Suudi prenseslere hazırladığı koleksiyonlarla gündemden düşmeyen genç ve güzel modacı Nur Karaata, bir süre önce işadamı Osman Uğurlu ile evlendikten sonra Denizli’ye taşındı ve Çamlık Şehir Ormanı’nın girişinde moda evini açtı. Açılışa yüzlerce iş kadını ve modacının yanı sıra duayen modacı Ertan Kayıtken de katıldı.   Boyner Grupla geçtiğimiz yıl özel bir koleksiyon çıkaran Nur Karaata, Türkiye’nin tüm online platformlarında da ürünlerini binlerce modasever ile buluşturuyor. Şimdilerde ise Denizli’de kendi markasının çatısı altında Türk tasarımcılara ev sahipliği yapıyor. Nur Karaata yeni açtığı konsept mağazası ile hem hazır koleksiyonlar hem de özel dikim ürünlerle hizmet verecek. Duayen modacı Ertan Kayıtken’inde bu showroom’a özel hazırladığı bir koleksiyon bulunuyor.       

Ünlü modacı Nur Karaata artık Denizli’den Dünya’ya açılacak. Suudi prenseslere hazırladığı koleksiyonlarla gündemden düşmeyen genç ve güzel modacı Nur Karaata, bir süre önce işadamı Osman Uğurlu ile evlendikten sonra Denizli’ye taşındı ve Çamlık Şehir Ormanı’nın girişinde moda evini açtı. Açılışa yüzlerce iş kadını ve modacının yanı sıra duayen modacı Ertan Kayıtken de katıldı.

 

Boyner Grupla geçtiğimiz yıl özel bir koleksiyon çıkaran Nur Karaata, Türkiye’nin tüm online platformlarında da ürünlerini binlerce modasever ile buluşturuyor. Şimdilerde ise Denizli’de kendi markasının çatısı altında Türk tasarımcılara ev sahipliği yapıyor. Nur Karaata yeni açtığı konsept mağazası ile hem hazır koleksiyonlar hem de özel dikim ürünlerle hizmet verecek. Duayen modacı Ertan Kayıtken’inde bu showroom’a özel hazırladığı bir koleksiyon bulunuyor. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.