Jandarma'dan hırsılık operasyonu: 3 tutuklama

ASAYİŞ 17.05.2019 - 12:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Jandarma'dan hırsılık operasyonu: 3 tutuklama

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, hırsızlık olaylarına yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında; Pamukkale, Merkezefendi ve Honaz ilçelerinde yapılan 8 ayrı suç aydınlatılarak suçu işleyen 3 kişi tutuklandı.   Jandarma ekipleri tarafından, Pamukkale ilçesi Pınarkent mahallesinde,  iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çevrede bulunan kameralar incelendiğinde hırsızlık olayını gerçekleştiren kişinin, aynı iş yerinde daha önceden çalışan G.K. İsimli şahsın olduğu belirlendi. G.K. ekipler tarafından gözaltına alındı.   Merkezefendi ve Honaz ilçelerinde 15 Mayıs Çarşamba günü iki araç hırsızlığı, 4 ev ve bir kamu kurumu olmak üzere 7 hırsızlık olayının zanlıları olduğu tespit edilen H.B. ve K.H. isimli iki şüpheli, Jandarma ve emniyet ekiplerinin ortak düzenlediği operasyonla Honaz İlçesi’nde yakalandı. Çaldıkları araç ve malzemelere el konuldu.       Şahısların çalmış oldukları; 1 adet kamyonet,1 adet otomobil, 6 bin lira nakit para ve 170 metre bakır kabloya el konularak sahiplerine teslim edildi.    Jandarma ekiplerinin 3 ilçede düzenlediği operasyon neticesinde 8 ayrı hırsızlık olayının aydınlatılarak, olaylara karışan, G.K., H.B. ve G.K. adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.      

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, hırsızlık olaylarına yönelik yürütülen operasyonlar kapsamında; Pamukkale, Merkezefendi ve Honaz ilçelerinde yapılan 8 ayrı suç aydınlatılarak suçu işleyen 3 kişi tutuklandı.

 

Jandarma ekipleri tarafından, Pamukkale ilçesi Pınarkent mahallesinde,  iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çevrede bulunan kameralar incelendiğinde hırsızlık olayını gerçekleştiren kişinin, aynı iş yerinde daha önceden çalışan G.K. İsimli şahsın olduğu belirlendi. G.K. ekipler tarafından gözaltına alındı.

 

Merkezefendi ve Honaz ilçelerinde 15 Mayıs Çarşamba günü iki araç hırsızlığı, 4 ev ve bir kamu kurumu olmak üzere 7 hırsızlık olayının zanlıları olduğu tespit edilen H.B. ve K.H. isimli iki şüpheli, Jandarma ve emniyet ekiplerinin ortak düzenlediği operasyonla Honaz İlçesi’nde yakalandı. Çaldıkları araç ve malzemelere el konuldu.

 

 

 

Şahısların çalmış oldukları; 1 adet kamyonet,1 adet otomobil, 6 bin lira nakit para ve 170 metre bakır kabloya el konularak sahiplerine teslim edildi.

 

 Jandarma ekiplerinin 3 ilçede düzenlediği operasyon neticesinde 8 ayrı hırsızlık olayının aydınlatılarak, olaylara karışan, G.K., H.B. ve G.K. adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 3 şüpheli mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.