Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

ASAYİŞ 25.05.2019 - 11:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 1 gözaltı

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında, yapılan operasyonda 900 gram uyuşturucu ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.   Sarayköy İlçesi’nde jandarma ekipleri vatandaşların daha güvenli ve yaşanabilir bir alan sağlamak için uyuşturucu ve satışı karşısında dik duruşunu sürdürüyor. Zehir tacirlerini takibe alan ekipler, edinilen bilgiler doğrultusunda Sığma Mahallesi düzenlediği operasyonda 900 gram Kubar esrar ele geçirildi.   Yapılan operasyonda uyuşturucu maddeye el konulurken olayla ilgili M.Z. isimli şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan M.Z.’nin sorgusunun ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu ile mücadele kapsamında, yapılan operasyonda 900 gram uyuşturucu ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

 

Sarayköy İlçesi’nde jandarma ekipleri vatandaşların daha güvenli ve yaşanabilir bir alan sağlamak için uyuşturucu ve satışı karşısında dik duruşunu sürdürüyor. Zehir tacirlerini takibe alan ekipler, edinilen bilgiler doğrultusunda Sığma Mahallesi düzenlediği operasyonda 900 gram Kubar esrar ele geçirildi.

 

Yapılan operasyonda uyuşturucu maddeye el konulurken olayla ilgili M.Z. isimli şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan M.Z.’nin sorgusunun ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.