Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

ASAYİŞ 31.08.2019 - 10:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonda çok sayıda yaş hint keneviri ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 1 kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Edinilen bilgilere göre, alınan ihbarı değerlendiren Acıpayam İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri düzenlediği operasyonda yapılan aramalarda, 114 adet yaş hint keneviri ve 500 gram toz kenevir ele geçirdi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan Ö.T. isimli şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.   Kaynak:Acıpayam Gazetesi.com

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonda çok sayıda yaş hint keneviri ele geçirildi. Operasyonda yakalanan 1 kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.


Edinilen bilgilere göre, alınan ihbarı değerlendiren Acıpayam İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri düzenlediği operasyonda yapılan aramalarda, 114 adet yaş hint keneviri ve 500 gram toz kenevir ele geçirdi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan Ö.T. isimli şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

 

Kaynak:Acıpayam Gazetesi.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.