Jandarmaya şikayetle başlayan husumet cinayetle bitti

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.09.2017 - 15:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Jandarmaya şikayetle başlayan husumet cinayetle bitti

Denizli’nin Çal ilçesinde aralarında husumet olduğu ileri sürülen 3 kişi arasında çıkan kavgada pompalı tüfekle vurulan 1 kişi öldü. Olayla ilgili katil zanlısı ve 2 kişi daha gözaltına alındı.  Edinilen bilgiye göre, hayvancılıkla uğraşan Yunus Eker (55) aralarında husumet bulunan K.Y.'yi jandarmaya bildirdi. İddiaya göre, bu sabah saatlerinde Çal ilçesi Akkent Mahallesi Akkent-Bekilli yolu üzerinde bulunan besihanesine giden Yunus Eker’in önü K.Y. ve A.R.Y tarafından kesildi. K.Y. ve A.R.Y. çıkan tartışma sonrası Yunus Eker’i av tüfeğiyle boynundan vurdu. Olayın ardından motosikletlerini olay yerinde bırakarak kaçan kişi kayıplara karıştı.  Yol ortasında 2 motor ve yerde yatan bir kişi gören vatandaşlar durumu hemen jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri boynundan vurulan Yunus Eker’in olay yerinde öldüğünü tespit etti. Bölgeye hemen olay yeri inceleme ekipleri sevk edilirken olayla ilgili K.Y., A.R.Y ve S.A. gözaltına alındı. Cenaze ise otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.  

Denizli’nin Çal ilçesinde aralarında husumet olduğu ileri sürülen 3 kişi arasında çıkan kavgada pompalı tüfekle vurulan 1 kişi öldü. Olayla ilgili katil zanlısı ve 2 kişi daha gözaltına alındı. 


Edinilen bilgiye göre, hayvancılıkla uğraşan Yunus Eker (55) aralarında husumet bulunan K.Y.'yi jandarmaya bildirdi. İddiaya göre, bu sabah saatlerinde Çal ilçesi Akkent Mahallesi Akkent-Bekilli yolu üzerinde bulunan besihanesine giden Yunus Eker’in önü K.Y. ve A.R.Y tarafından kesildi. K.Y. ve A.R.Y. çıkan tartışma sonrası Yunus Eker’i av tüfeğiyle boynundan vurdu. Olayın ardından motosikletlerini olay yerinde bırakarak kaçan kişi kayıplara karıştı. 


Yol ortasında 2 motor ve yerde yatan bir kişi gören vatandaşlar durumu hemen jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri boynundan vurulan Yunus Eker’in olay yerinde öldüğünü tespit etti.


Bölgeye hemen olay yeri inceleme ekipleri sevk edilirken olayla ilgili K.Y., A.R.Y ve S.A. gözaltına alındı.


Cenaze ise otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.