Kaderine terk edilen inek telef oldu

DENİZLİ 23.07.2020 - 11:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kaderine terk edilen inek telef oldu

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen olayda, iddialara göre hasta olduğu için kaderine terk edilen inek telef oldu.   Olay, dün Acıpayam ilçesi Kelekçi Eskiköy yolu üzeri su deposu mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, hasta olduğu için sahibi tarafından kaderine terk edilen ineğin öldüğü iddia edildi. Bazı iddialarda ise ineğin öldükten sonra oraya atıldığı belirtildi. Bir diğer taraftan da fotoğrafın çekildiği esnada ineğin yaşadığı iddia edilirken, sosyal medyada paylaşılan görüntü büyük tepki aldı.   Kurban Bayramı öncesi, neğin o bölgeye öldükten sonra mı atıldı, yoksa hasta olduğu için kaderine mi bırakıldı bilinmezken, ineğin sahibinin araştırıldığı belirtildi. İneğin görüntülerine tepki gösteren vatandaşlar, “Hiç mi vicdanınız sızlamadı.  Bu şekilde bırakılması kısa süre sonra kötü koku ve hastalığa neden olacağı” ifadelerine yer verdi.   İneğin çevre sakinlerinden birine mi ait yoksa kurban bayramı dolayısı ile şehir dışından gelen kurban satıcılarının mı ait olduğu merak konusu oldu.  

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen olayda, iddialara göre hasta olduğu için kaderine terk edilen inek telef oldu.

 

Olay, dün Acıpayam ilçesi Kelekçi Eskiköy yolu üzeri su deposu mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, hasta olduğu için sahibi tarafından kaderine terk edilen ineğin öldüğü iddia edildi. Bazı iddialarda ise ineğin öldükten sonra oraya atıldığı belirtildi. Bir diğer taraftan da fotoğrafın çekildiği esnada ineğin yaşadığı iddia edilirken, sosyal medyada paylaşılan görüntü büyük tepki aldı.

 

Kurban Bayramı öncesi, neğin o bölgeye öldükten sonra mı atıldı, yoksa hasta olduğu için kaderine mi bırakıldı bilinmezken, ineğin sahibinin araştırıldığı belirtildi. İneğin görüntülerine tepki gösteren vatandaşlar, “Hiç mi vicdanınız sızlamadı.  Bu şekilde bırakılması kısa süre sonra kötü koku ve hastalığa neden olacağı” ifadelerine yer verdi.

 

İneğin çevre sakinlerinden birine mi ait yoksa kurban bayramı dolayısı ile şehir dışından gelen kurban satıcılarının mı ait olduğu merak konusu oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.