Kadın Meclisi’nden diyabet eğitimi...

SAĞLIK 21.11.2018 - 12:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kadın Meclisi’nden diyabet eğitimi...

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Diyabet Haftası etkinlikleri kapsamında Gerzele mahallesindeki kadınlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.   Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Diyabet Haftası etkinlikleri kapsamında Gerzele mahallesinde bilgilendirme toplantısı düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Gerzele El Becerileri Kurs Merkezi ve Kültür Evi’nde düzenlenen toplantıya Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve kadınlar katıldı.   Kadın Meclisi’nin çeşitli periyotlarda düzenlediği sağlık eğitimleri ile kadınların daha bilinçli olmasını hedeflediklerini belirten Özen, “Kadın Meclisi olarak yaptığımız her etkinliğin asıl amacı Denizli’de yaşayan kadınlarımızın daha sağlıklı olması içindir. Sağlıklı kadın, sağlıklı aile ve sağlıklı bireyleri oluşturmaktadır" dedi.     11 kişiden 1’i diyabetli   Başkan Özen’in konuşmasının ardından Denizli İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Diyetisyen Şerife Özkan tarafından sunum yapıldı. Diyabetin toplumda sıkça karşılaşılmaya başlanan sağlık sorunları arasında yer aldığını ifade eden Diyetisyen Özkan, "Diyabet, beslenmenin birinci derecede önemli olduğu bir hastalıktır. Diyabet hastalığı birçok hastalığı da yanında getiriyor. Dünya hızla diyabet hastalığına yakalanıyor. Dünyadaki 11 kişiden 1’i diyabet hastalığıyla mücadele ediyor” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Diyabet Haftası etkinlikleri kapsamında Gerzele mahallesindeki kadınlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Diyabet Haftası etkinlikleri kapsamında Gerzele mahallesinde bilgilendirme toplantısı düzenledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Gerzele El Becerileri Kurs Merkezi ve Kültür Evi’nde düzenlenen toplantıya Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve kadınlar katıldı.

 

Kadın Meclisi’nin çeşitli periyotlarda düzenlediği sağlık eğitimleri ile kadınların daha bilinçli olmasını hedeflediklerini belirten Özen, “Kadın Meclisi olarak yaptığımız her etkinliğin asıl amacı Denizli’de yaşayan kadınlarımızın daha sağlıklı olması içindir. Sağlıklı kadın, sağlıklı aile ve sağlıklı bireyleri oluşturmaktadır" dedi.

 

 

11 kişiden 1’i diyabetli

 

Başkan Özen’in konuşmasının ardından Denizli İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Diyetisyen Şerife Özkan tarafından sunum yapıldı. Diyabetin toplumda sıkça karşılaşılmaya başlanan sağlık sorunları arasında yer aldığını ifade eden Diyetisyen Özkan, "Diyabet, beslenmenin birinci derecede önemli olduğu bir hastalıktır. Diyabet hastalığı birçok hastalığı da yanında getiriyor. Dünya hızla diyabet hastalığına yakalanıyor. Dünyadaki 11 kişiden 1’i diyabet hastalığıyla mücadele ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.