Kadir Gökhan Saçkan'dan Şehit Aileleri İçin Özel Talimat!

GÜNDEM 20.08.2019 - 13:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kadir Gökhan Saçkan'dan Şehit Aileleri İçin Özel Talimat!

Denizli Devlet Hastanesi eski Başhekimlerinden ve Afyon Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan Hastanelere verdiği talimatla takdir topladı.   Yapmış olduğu çalışmalarla önemli işlere imza atan Denizlili, Afyon Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan hastanelere, Şehit aileleri için verdiği çok özel talimatta:  "Kıymetli Arkadaşım,  Afyonkarahisardaki hastanelerimize eğer bir ŞEHİT ANASI başvurursa, önce ellerini öpün. Sonra kendi anneniz gibi koluna girip onu sevindirin... Tedavisi sürecinde DUA alın, 'O' HEPİMİZİN NASİBİDİR." ifadeleri yer aldı.   Şehit ailelerinden ve vatandaşların takdirini toplayan Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan'ın talimatı, doktorlar ve hastane personelleri tarafından sevilerek uygulanıyor.   

Denizli Devlet Hastanesi eski Başhekimlerinden ve Afyon Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan Hastanelere verdiği talimatla takdir topladı.

 

Yapmış olduğu çalışmalarla önemli işlere imza atan Denizlili, Afyon Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan hastanelere, Şehit aileleri için verdiği çok özel talimatta:


 "Kıymetli Arkadaşım, 
Afyonkarahisardaki hastanelerimize eğer bir ŞEHİT ANASI başvurursa, önce ellerini öpün. Sonra kendi anneniz gibi koluna girip onu sevindirin...
Tedavisi sürecinde DUA alın, 'O' HEPİMİZİN NASİBİDİR." ifadeleri yer aldı.

 

Şehit ailelerinden ve vatandaşların takdirini toplayan Opr. Dr. Kadir Gökhan Saçkan'ın talimatı, doktorlar ve hastane personelleri tarafından sevilerek uygulanıyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.