Kahraman Çardak’ta 15 Temmuz Etkinlikleri Coşkuyla Kutlandı

DENİZLİ 17.07.2018 - 09:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kahraman Çardak’ta 15 Temmuz Etkinlikleri Coşkuyla Kutlandı

Çardak Belediyesi ve Çardak Kaymakamlığının birlikte düzenlediği Milli Mücedele kahramanlığının yazıldığı  Çardak’ta 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü binlerce vatandaşın katılımıyla kutlandı.    Çardak Cumhuriyet meydanında gerçekleşen etkinlik kapsamında 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliğinde mehteran takımı sahne aldı. Ardından 15 Temmuz gecesini anlatan videolar vatandaşlara izletildi. Kuran-ı Kerim Tilavetleri, 15 Temmuz belgeseli, şiir dinletileri, resim ve şiir yarışması ödülleri,günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Saat 00.13’de camilerde verilen Sâlanın ardından yapılan ‘’Demokrasi Nöbeti’’ ile program son bulmuştur.   Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Mahmut Öztürk ‘‘15 Temmuz 2016 günü, hainlere, bölücülere, gezicilere ve toplumda fitne çıkaranlara tüm Türkiye’de olduğu gibi Kahraman Çardak’ta da şiddetle karşı çıkılmıştır. Bölücüler ve fitneler, Memleketimizi aşağı çekmeye çalışanlar, kötülükten beslenen, başarılmasın isteyenler asla bitmeyecektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın emriyle başlayan bu temizlik harekatının kesintisiz devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın.’’ ifadesinde bulundu.      

Çardak Belediyesi ve Çardak Kaymakamlığının birlikte düzenlediği Milli Mücedele kahramanlığının yazıldığı  Çardak’ta 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü binlerce vatandaşın katılımıyla kutlandı. 

 

Çardak Cumhuriyet meydanında gerçekleşen etkinlik kapsamında 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliğinde mehteran takımı sahne aldı. Ardından 15 Temmuz gecesini anlatan videolar vatandaşlara izletildi. Kuran-ı Kerim Tilavetleri, 15 Temmuz belgeseli, şiir dinletileri, resim ve şiir yarışması ödülleri,günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Saat 00.13’de camilerde verilen Sâlanın ardından yapılan ‘’Demokrasi Nöbeti’’ ile program son bulmuştur.

 

Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Mahmut Öztürk ‘‘15 Temmuz 2016 günü, hainlere, bölücülere, gezicilere ve toplumda fitne çıkaranlara tüm Türkiye’de olduğu gibi Kahraman Çardak’ta da şiddetle karşı çıkılmıştır. Bölücüler ve fitneler, Memleketimizi aşağı çekmeye çalışanlar, kötülükten beslenen, başarılmasın isteyenler asla bitmeyecektir. Sayın Cumhurbaşkanımızın emriyle başlayan bu temizlik harekatının kesintisiz devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın.’’ ifadesinde bulundu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.