Kahve ve Çakmak Satışları Başladı!

SPOR 17.11.2018 - 16:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kahve ve Çakmak Satışları Başladı!

Denizlispor'da maddi gelir sağlamak amacıyla gönüllü kahve ve çakmak satış ekipleri oluşturuldu.Ekipler şehir merkezinde kapı kapı dolaşarak satışa başladı.   Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluğa koşan Denizlispor’a yeni gelirler elde etmek amacıyla başlatılan proje kapsamında sıcak satış yöntemi ile Denizlililere ulaşacak olan ekipler şehir merkezinde çalışmalarına başladı.      Ekiplerin tamamının yaka kartı bulundurması zorunlu hale gelirken, Denizli halkından yaka kartı olmayan ve Denizlispor logolu ürün satışı yapmak isteyen kişilere itibar etmemeleri önemle rica edildi.

Denizlispor'da maddi gelir sağlamak amacıyla gönüllü kahve ve çakmak satış ekipleri oluşturuldu.Ekipler şehir merkezinde kapı kapı dolaşarak satışa başladı.

 

Spor Toto 1. Lig'de şampiyonluğa koşan Denizlispor’a yeni gelirler elde etmek amacıyla başlatılan proje kapsamında sıcak satış yöntemi ile Denizlililere ulaşacak olan ekipler şehir merkezinde çalışmalarına başladı. 

 

 

Ekiplerin tamamının yaka kartı bulundurması zorunlu hale gelirken, Denizli halkından yaka kartı olmayan ve Denizlispor logolu ürün satışı yapmak isteyen kişilere itibar etmemeleri önemle rica edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.