Kale'de Çıkan Yangında Bir Ev Kül Oldu

ASAYİŞ 03.11.2019 - 12:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kale'de Çıkan Yangında Bir Ev Kül Oldu

Denizli'nin Kale İlçesi'nde bir ev tamamen yanarak kül oldu.     Kale'nin Ulucam Mahallesi'nde bir evde belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Birden büyüyen yangın evin her tarafına sardı. Ev tamamen yanarak kül oldu. Vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye yangın soğutma çalışmaları yaptı. Yangın tamamen söndürüldü.     Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli'nin Kale İlçesi'nde bir ev tamamen yanarak kül oldu.

 

 

Kale'nin Ulucam Mahallesi'nde bir evde belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Birden büyüyen yangın evin her tarafına sardı. Ev tamamen yanarak kül oldu. Vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye yangın soğutma çalışmaları yaptı. Yangın tamamen söndürüldü.

 

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.