Kale MYO’dan Aşure Etkinliği

KÜLTÜR 02.10.2018 - 12:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kale MYO’dan Aşure Etkinliği

Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksekokulu tarafından aşure dağıtım etkinliği gerçekleştirildi. Bu sene 7’ncisi yapılan etkinlikte bin kişiye aşure ikramında bulunuldu.   Muharrem ayı münasebetiyle Kale Meslek Yüksekokulu tarafından bin kişiye aşure ikramı yapıldı. Yoğun bir katılımla Kale MYO yemekhanesinde gerçekleştirilen aşure dağıtım etkinliğine Kale Kaymakamı Murat Güneş, Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Kılıç, Kale MYO Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz, Denizli Kızılay Şube Başkanı Erdal Otçu, ilçe protokolü, Kale MYO akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.     Aşure ikramlarının yapılmasının ardından kan bağış kampanyası kapsamında Denizli Kızılay Şube Başkanı Erdal Otçu ve MYO Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz kan bağışçılarını ziyaret etti.

Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksekokulu tarafından aşure dağıtım etkinliği gerçekleştirildi. Bu sene 7’ncisi yapılan etkinlikte bin kişiye aşure ikramında bulunuldu.

 

Muharrem ayı münasebetiyle Kale Meslek Yüksekokulu tarafından bin kişiye aşure ikramı yapıldı. Yoğun bir katılımla Kale MYO yemekhanesinde gerçekleştirilen aşure dağıtım etkinliğine Kale Kaymakamı Murat Güneş, Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Kılıç, Kale MYO Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz, Denizli Kızılay Şube Başkanı Erdal Otçu, ilçe protokolü, Kale MYO akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

 

 

Aşure ikramlarının yapılmasının ardından kan bağış kampanyası kapsamında Denizli Kızılay Şube Başkanı Erdal Otçu ve MYO Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz kan bağışçılarını ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.