Kale MYO Öğrencileri Sınavlar Öncesi Moral Depoladı

YAŞAM 05.11.2018 - 15:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kale MYO Öğrencileri Sınavlar Öncesi Moral Depoladı

Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksekokulu öğrencileri için Kale Belediyesi ve Kale Esnaf Odası öncülüğünde İnceğiz Kanyonu’na bir gezi etkinliği düzenlendi.   Kale Belediye başkanı Mehmet Salih Sağınç, Kale MYO Müdürü Prof Dr. Ersan Öz,Kale İlçe Emniyet Amiri Murat Baştürk,Kale  Esnaf ve SanaatkarlarOdası Başkanı İlyas Barçın başta olmak üzere ilçe protokolü, Kale MYO akademik-idari personeli, öğrenciler, ilçe esnafı ve belediye görevlileri öğle saatlerinde İnceğiz Kanyonuna ulaştılar. Kanyon gezisi sonrasında,öğrencilere Kale Belediyesi tarafından yaptırılan tesislerde yemek verilip sonrasında meşhur Kale Baklavası  ve çay ikram edildi. Etkinlikte öğrenciler davul zurna eşliğinde zeybek oynayarak,halay çektiler.     Kale MYO Müdürü Prof. Dr. Ersan ÖZ, “Ara sınavlar öncesi öğrenci arkadaşlarımızın hem stres atması hem de Kale civarındaki doğal güzellikleri yakından görmeleri için bu tür ikramlı gezilerin planlanması çok faydalı oluyor. Hem öğrencilerimizin hoşuna gidiyor, onlara sahip çıkılması aidiyet duygularını artırıyor, hem de biz yetkililer için ayrı bir haz ve manevi doyum sağlıyor. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetlerimiz planlı şekilde devam edecektir” diyerek görüşlerini aktardı.   2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası olması nedeniyle Lösemili Çocuklarında unutulmadığı etkinlikte protokol üyeleri ve öğrenciler farkındalık amacıyla etkinlikte maske taktı.   Gezinin sonunda hatıra fotoğraf çekiminin ardından  gülen yüzlerle Kale’ye dönüldü.

Pamukkale Üniversitesi Kale Meslek Yüksekokulu öğrencileri için Kale Belediyesi ve Kale Esnaf Odası öncülüğünde İnceğiz Kanyonu’na bir gezi etkinliği düzenlendi.

 

Kale Belediye başkanı Mehmet Salih Sağınç, Kale MYO Müdürü Prof Dr. Ersan Öz,Kale İlçe Emniyet Amiri Murat Baştürk,Kale  Esnaf ve SanaatkarlarOdası Başkanı İlyas Barçın başta olmak üzere ilçe protokolü, Kale MYO akademik-idari personeli, öğrenciler, ilçe esnafı ve belediye görevlileri öğle saatlerinde İnceğiz Kanyonuna ulaştılar. Kanyon gezisi sonrasında,öğrencilere Kale Belediyesi tarafından yaptırılan tesislerde yemek verilip sonrasında meşhur Kale Baklavası  ve çay ikram edildi. Etkinlikte öğrenciler davul zurna eşliğinde zeybek oynayarak,halay çektiler.

 

 

Kale MYO Müdürü Prof. Dr. Ersan ÖZ, “Ara sınavlar öncesi öğrenci arkadaşlarımızın hem stres atması hem de Kale civarındaki doğal güzellikleri yakından görmeleri için bu tür ikramlı gezilerin planlanması çok faydalı oluyor. Hem öğrencilerimizin hoşuna gidiyor, onlara sahip çıkılması aidiyet duygularını artırıyor, hem de biz yetkililer için ayrı bir haz ve manevi doyum sağlıyor. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetlerimiz planlı şekilde devam edecektir” diyerek görüşlerini aktardı.

 

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası olması nedeniyle Lösemili Çocuklarında unutulmadığı etkinlikte protokol üyeleri ve öğrenciler farkındalık amacıyla etkinlikte maske taktı.

 

Gezinin sonunda hatıra fotoğraf çekiminin ardından  gülen yüzlerle Kale’ye dönüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.