Kamyonet ile yolcu minibüsü çarpıştı: 2 yaralı

ASAYİŞ 08.11.2019 - 14:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kamyonet ile yolcu minibüsü çarpıştı: 2 yaralı

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında kamyonet ile yolcu minibüsü kafa kafaya çarpıştı. Kazada minibüs sürücüsü ve yolcu koltuğunda oturan babası yaralandı.   Kaza bugün saat 09.00 sıralarında Çameli Belevi Mahallesi’nde Acıpayam- Çameli karayolu üzerinde meydana geldi. Yolda ilerleyen kamyonet karşı yönden gelen yolcu minibüsü ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile her iki araçta maddi hasar meydana gelirken, minibüs sürücüsü Sedat Çelen ile babası Vedat Çelen kazayı hafif yaralı olarak atlattı.   Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalenin ardından tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.   Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.    

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında kamyonet ile yolcu minibüsü kafa kafaya çarpıştı. Kazada minibüs sürücüsü ve yolcu koltuğunda oturan babası yaralandı.

 

Kaza bugün saat 09.00 sıralarında Çameli Belevi Mahallesi’nde Acıpayam- Çameli karayolu üzerinde meydana geldi. Yolda ilerleyen kamyonet karşı yönden gelen yolcu minibüsü ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile her iki araçta maddi hasar meydana gelirken, minibüs sürücüsü Sedat Çelen ile babası Vedat Çelen kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

 

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaralılara ilk müdahalenin ardından tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.