Kamyonette 2 bin litre karışımlı kaçak akaryakıt ele geçirildi

ASAYİŞ 29.10.2019 - 16:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kamyonette 2 bin litre karışımlı kaçak akaryakıt ele geçirildi

Denizli'de polis düzenlediği operasyonda arama yaptıkları bir depo ve kamyonette 2 bin litre karışımlı kaçak akaryakıt ele geçirdi.   Operasyon, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı. Aldığı bir istihbaratı değerlendiren KOM ekipleri bir depoya baskın düzenledi. Baskında depoda ve olay yerinde bulunan kamyonette yapılan aramalarda 2 bin litre karışımlı kaçak akaryakıt ele geçirildi.   Olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.  

Denizli'de polis düzenlediği operasyonda arama yaptıkları bir depo ve kamyonette 2 bin litre karışımlı kaçak akaryakıt ele geçirdi.

 

Operasyon, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı. Aldığı bir istihbaratı değerlendiren KOM ekipleri bir depoya baskın düzenledi. Baskında depoda ve olay yerinde bulunan kamyonette yapılan aramalarda 2 bin litre karışımlı kaçak akaryakıt ele geçirildi.

 

Olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.