Kanser hastası ilkokul öğretmeni hayatını kaybetti

YAŞAM 12.03.2020 - 11:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kanser hastası ilkokul öğretmeni hayatını kaybetti

Denizli’de ilkokul öğretmeni yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Eğitim camiasını ve öğrencilerini hüzne boğan öğretmenin ölümünün ardından paylaşılan mesaj ise yürekleri burktu.   Denizli Merkezefendi İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Mehmet Tevhik Özkan (52) yakalandığı mide kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Geçen yıl son mezunlarını veren ve mide ağrısı nedeniyle hastaneye başvuran talihsiz öğretmen kansere yakalandığını öğrendi. Tedavi sürecinde öğrencilerinden ayrı kalmayan ve hastalığının ilerlemesinden dolayı 15 tatilde izne ayrılan Mehmet Öğretmen artık geri dönmeyecek.   Aslen Çanakkeleli olan Mehmet Tevhik Özkan, yakalandığı amansız hastalığı nedeniyle dün hayatını kaybetti. Öğretmenin ölüm haberi eğitim camiasını, öğrenci ve velileri yasa boğdu. Özkan’ın ölümünün ardından öğrencileri ve sevenleri sosyal medyadan başsağlığı dilerken, bir velinin paylaştığı duygu dolu sözler yürekleri burktu.   Gülcan B. isimli veli duygularını şu şekilde ifade etti; “ Olmadı beee Öğretmen im geleceksin diye yollarını beklerken bizi çalışmadığımız yerden sordun, cevaplar boğazımızda düğümlendi. O kadar mükemmel biriydin ki zamansız gidişin kalbimizi kırdı. Kabrin Nur Mekanın Cennet olsun inşallah… Seni hiç unutmayacağız güzel insan” dedi.   Mehmet Tevfik Özkan’ın cenazesinin Çanakkale’de toprağa verileceği tahmin ediliyor.  

Denizli’de ilkokul öğretmeni yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Eğitim camiasını ve öğrencilerini hüzne boğan öğretmenin ölümünün ardından paylaşılan mesaj ise yürekleri burktu.

 

Denizli Merkezefendi İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Mehmet Tevhik Özkan (52) yakalandığı mide kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Geçen yıl son mezunlarını veren ve mide ağrısı nedeniyle hastaneye başvuran talihsiz öğretmen kansere yakalandığını öğrendi. Tedavi sürecinde öğrencilerinden ayrı kalmayan ve hastalığının ilerlemesinden dolayı 15 tatilde izne ayrılan Mehmet Öğretmen artık geri dönmeyecek.

 

Aslen Çanakkeleli olan Mehmet Tevhik Özkan, yakalandığı amansız hastalığı nedeniyle dün hayatını kaybetti. Öğretmenin ölüm haberi eğitim camiasını, öğrenci ve velileri yasa boğdu. Özkan’ın ölümünün ardından öğrencileri ve sevenleri sosyal medyadan başsağlığı dilerken, bir velinin paylaştığı duygu dolu sözler yürekleri burktu.

 

Gülcan B. isimli veli duygularını şu şekilde ifade etti; “ Olmadı beee Öğretmen im geleceksin diye yollarını beklerken bizi çalışmadığımız yerden sordun, cevaplar boğazımızda düğümlendi. O kadar mükemmel biriydin ki zamansız gidişin kalbimizi kırdı. Kabrin Nur Mekanın Cennet olsun inşallah… Seni hiç unutmayacağız güzel insan” dedi.

 

Mehmet Tevfik Özkan’ın cenazesinin Çanakkale’de toprağa verileceği tahmin ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.