Kapısından içeri girmeden gönlüne giriyor

KÜLTÜR 19.08.2018 - 16:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kapısından içeri girmeden gönlüne giriyor

ÖZEL HABER: MELİK EVREN   Kızılay Denizli Şubesi'ne gittiğinizde güler yüz ve hoş karşılanmanızı yanı sıra, sevecen ve babacan bir yapıya sahip olan başkanıyla karşılaşırsınız. Kızılay Şube Başkanı'nın makam kapısına gidenler önce onun gönlüne sonra odasına giriyor.   Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, makam kapısına Mevlana’nın güzel sözünü asarak hem çalışan personeline hem de  bağış yapmak isteyen veya ihtiyaçları için gelenlere gönül kırmamanın önemini anımsatan mesajı ile gönül kazanıyor.     Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, makamının kapısına astığı Mevlana’nın, “Gönül yapmak gelmiyorsa elinden, Bari gönül incinmesin dilinden” sözüyle misafirlerine ilk mesajını veriyor.     KALP KIRMAK KABE’YI YIKMAK’TAN DAHA TEHLİKELİDİR   Kızılay olarak çok önemli görev üstlendiklerine dikkat çeken Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, şube olarak topluma karşı vücut dili ve konuştuklarıyla herkese örnek oluyor. Hoş muhabbeti ve sevecen yapısıyla sempatik biri olan Otçu, “Kalp kırmak Kabe’yi yıkmaktan daha tehlikelidir. Bende buna dikkat çekmek amacıyla hem gelen giden misafirlerimize hem de personelime bu konuya dikkat çekmek için Mevlana’nın, ‘Gönül yapmak gelmiyorsa elinden, Bari gönül incinmesin dilinden’ sözünü kapıma asarak dikkat çekmek istedim” dedi.      

ÖZEL HABER: MELİK EVREN

 

Kızılay Denizli Şubesi'ne gittiğinizde güler yüz ve hoş karşılanmanızı yanı sıra, sevecen ve babacan bir yapıya sahip olan başkanıyla karşılaşırsınız. Kızılay Şube Başkanı'nın makam kapısına gidenler önce onun gönlüne sonra odasına giriyor.

 

Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, makam kapısına Mevlana’nın güzel sözünü asarak hem çalışan personeline hem de  bağış yapmak isteyen veya ihtiyaçları için gelenlere gönül kırmamanın önemini anımsatan mesajı ile gönül kazanıyor.

 

 

Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, makamının kapısına astığı Mevlana’nın, “Gönül yapmak gelmiyorsa elinden, Bari gönül incinmesin dilinden” sözüyle misafirlerine ilk mesajını veriyor.

 

 

KALP KIRMAK KABE’YI YIKMAK’TAN DAHA TEHLİKELİDİR

 

Kızılay olarak çok önemli görev üstlendiklerine dikkat çeken Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, şube olarak topluma karşı vücut dili ve konuştuklarıyla herkese örnek oluyor. Hoş muhabbeti ve sevecen yapısıyla sempatik biri olan Otçu, “Kalp kırmak Kabe’yi yıkmaktan daha tehlikelidir. Bende buna dikkat çekmek amacıyla hem gelen giden misafirlerimize hem de personelime bu konuya dikkat çekmek için Mevlana’nın, ‘Gönül yapmak gelmiyorsa elinden, Bari gönül incinmesin dilinden’ sözünü kapıma asarak dikkat çekmek istedim” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.