Karabük ile 17. randevu...

SPOR 15.12.2018 - 13:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Karabük ile 17. randevu...

Denizlispor rakibi Kardemir Karabükspor ile tarihinde 17. Kez  karşı karşıya gelecek.   Denizlispor, Kardemir Karabükspor ile ilk kez 1972-1973 Sezonunda karşlarştı. Karabükte oynanan ilk maçta gol sesi çıkmadı.   Bundan onca oynanan 16 karşılaşmada horozlar Karabük karşısında 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.   Yeşil siyahlılar rakibine 11 gol atarken, kalesinde ise 16 gole engel olamadı.   Son 5 maça bakıldığında horozlar rakibi karşısında sadece 1 kez mutlu sona ulaşırken, 2maç berabere ve 2 maçta Karabükspor’un galibiyeti ile sona erdi.   Karabükte oynanan karşılaşmalarda ev sahibi ekibin ezeli üstünlüğü bulunuyor.   Denizlispor rakibi Karabükspor’u evinde hiç mağlup edemezken oynanan 8 mücadelede 7 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.  

Denizlispor rakibi Kardemir Karabükspor ile tarihinde 17. Kez  karşı karşıya gelecek.

 

Denizlispor, Kardemir Karabükspor ile ilk kez 1972-1973 Sezonunda karşlarştı. Karabükte oynanan ilk maçta gol sesi çıkmadı.

 

Bundan onca oynanan 16 karşılaşmada horozlar Karabük karşısında 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

 

Yeşil siyahlılar rakibine 11 gol atarken, kalesinde ise 16 gole engel olamadı.

 

Son 5 maça bakıldığında horozlar rakibi karşısında sadece 1 kez mutlu sona ulaşırken, 2maç berabere ve 2 maçta Karabükspor’un galibiyeti ile sona erdi.

 

Karabükte oynanan karşılaşmalarda ev sahibi ekibin ezeli üstünlüğü bulunuyor.

 

Denizlispor rakibi Karabükspor’u evinde hiç mağlup edemezken oynanan 8 mücadelede 7 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.