Kardemir Karabükspor : 2 - Denizlispor : 3

SPOR 15.12.2018 - 17:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kardemir Karabükspor : 2 - Denizlispor : 3

Spor Toto 1. Lig’in 16. Hafta mücadelesinde Denizlispor deplasmanda lig sonuncusu Kardemir Karabükspor’u 3-2 mağlup etti.   Maça hızlı başlayan ekibimiz karşılaşmanın 3. Dakikasında Recep Niyaz’ın golü ile 1-0 öne geçti. Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Furkan Şeker'in pasını iyi değerlendiren Recep Niyaz topu ağlarla buluşturdu.   Maçın ilk dakikalarında topu rakip yarı alana yıkan Denizlispor 9. dakikada Mehmet Akyüz ile gole çok yaklaştı. Kornerden gelen topa rahat pozisyonda istediği gibi vuramayan Akyüz'ün vuruşu auta gitti.    Rakibi karşısında oyun üstünlüğünü eline alan Horozlar 15. Dakikada Ziya Alkurt’un golü ile 2-0 üstünlüğü yakaladı. Bu dakikada Furkan  Şeker'in ortasına Ziya Alkurt iyi yükseldi top kalecinin yanından filelerle buluştu.   23. dakikada sahneye çıkan Burak Çalık, Deniz Vural’dan yaklaşık 30 metreden aldığı pas ile takımını 3 farklı üstünlüğe taşıyan golü attı.   Zaman zaman hızlı hücumlarla etkili olmaya çalışan ev sahibi Kardemir Karabükspor aradığı golü 25. Dakikada Yusuf Akbulut ile buldu.   43. dakikada Denizlispor etkili geldi, Burak Çalık'ın pasında Mehmet Akyüz'den önce Karabükspor defansı topu uzaklaştırdı.    Karşılaşmanın ilk yarısı Denizlispor’un 3-1 üstünlüğü ile noktalandı.   Mücadelenin ikinci yarısına hızlı başlayan taraf bu kez Karabükspor oldu.46 . dakikada Berk Kervamkıran takımının 2. Golünü atarak aradaki farkı 1’e indirdi.   Horozlar 62. dakikada Burak Çalık ile mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. Sağ kanattan Recep Niyaz derinlemesine pasında Burak Çalık topu üstten auta attı.     Rakip Karabükspor 3-2 bulduktan sonra ataklarını sıklaştırırken Denizlispor’da panik havası başladı.   Oldukça stresli geçen maçın kalan bölümünde başka gol olmayınca horozlar zor da olsa mücadeleyi 3-2 kazandı.    

Spor Toto 1. Lig’in 16. Hafta mücadelesinde Denizlispor deplasmanda lig sonuncusu Kardemir Karabükspor’u 3-2 mağlup etti.

 

Maça hızlı başlayan ekibimiz karşılaşmanın 3. Dakikasında Recep Niyaz’ın golü ile 1-0 öne geçti. Sağ çaprazdan ceza sahasına giren Furkan Şeker'in pasını iyi değerlendiren Recep Niyaz topu ağlarla buluşturdu.

 

Maçın ilk dakikalarında topu rakip yarı alana yıkan Denizlispor 9. dakikada Mehmet Akyüz ile gole çok yaklaştı. Kornerden gelen topa rahat pozisyonda istediği gibi vuramayan Akyüz'ün vuruşu auta gitti. 

 

Rakibi karşısında oyun üstünlüğünü eline alan Horozlar 15. Dakikada Ziya Alkurt’un golü ile 2-0 üstünlüğü yakaladı. Bu dakikada Furkan  Şeker'in ortasına Ziya Alkurt iyi yükseldi top kalecinin yanından filelerle buluştu.

 

23. dakikada sahneye çıkan Burak Çalık, Deniz Vural’dan yaklaşık 30 metreden aldığı pas ile takımını 3 farklı üstünlüğe taşıyan golü attı.

 

Zaman zaman hızlı hücumlarla etkili olmaya çalışan ev sahibi Kardemir Karabükspor aradığı golü 25. Dakikada Yusuf Akbulut ile buldu.

 

43. dakikada Denizlispor etkili geldi, Burak Çalık'ın pasında Mehmet Akyüz'den önce Karabükspor defansı topu uzaklaştırdı. 

 

Karşılaşmanın ilk yarısı Denizlispor’un 3-1 üstünlüğü ile noktalandı.

 

Mücadelenin ikinci yarısına hızlı başlayan taraf bu kez Karabükspor oldu.46 . dakikada Berk Kervamkıran takımının 2. Golünü atarak aradaki farkı 1’e indirdi.

 

Horozlar 62. dakikada Burak Çalık ile mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı. Sağ kanattan Recep Niyaz derinlemesine pasında Burak Çalık topu üstten auta attı.  

 

Rakip Karabükspor 3-2 bulduktan sonra ataklarını sıklaştırırken Denizlispor’da panik havası başladı.

 

Oldukça stresli geçen maçın kalan bölümünde başka gol olmayınca horozlar zor da olsa mücadeleyi 3-2 kazandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.