Kavga Etmeyelim Çözüm Üretelim!

DENİZLİ 22.05.2018 - 15:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kavga Etmeyelim Çözüm Üretelim!

Vatan Partisi Birinci Sıra Milletvekili Adayı Mehmet ÇOBANOĞLU, bütün partilerin adaylarına başarılar diledi ve onlara bir çağrıda bulundu.   Gelin birbirimizle kavga etmeyelim. Halkın sorunlarına ilişkin çözümlerimizi tartışalım. Vatan partisinin Türkiye ve Denizli halkının sorunlarına açık ve net çözümleri olduğu belirten ÇOBANOĞLU diğer adayları da parti programlarını açıklamaya çağırdı.   Adaylar arasındaki içeriksiz atışmaların, hakaretlerin, laf cambazlıklarının milletin iradesinin oluşmasında ve halkımızın doğru değerlendirme ve tercihlerine yardımcı olmadığını söyleyen ÇOBANOĞLU, çözümü ve programı olanlar ortaya koysun uygarca tartışalım dedi.   Türkiye’nin sorunlarına 88 maddelik çözüm programlarının hazır olduğunu belirten ÇOBANOĞLU, Vatan Partisinin Türkiye’yi yönetmeye en hazır parti olduğunu söyledi. Bunun için programımız, birikimli adaylarımız ve dinamik örgütümüzle hazırız dedi.   Denizli halkına da seslenen ÇOBANOĞLU, seçmenlerin siyasi şovlara, atışmalara ve laf cambazlıklarına prim vermemesini ve adaylar ile partilerden çözüm önerilerini istemelerini önerdi.

Vatan Partisi Birinci Sıra Milletvekili Adayı Mehmet ÇOBANOĞLU, bütün partilerin adaylarına başarılar diledi ve onlara bir çağrıda bulundu.

 

Gelin birbirimizle kavga etmeyelim. Halkın sorunlarına ilişkin çözümlerimizi tartışalım. Vatan partisinin Türkiye ve Denizli halkının sorunlarına açık ve net çözümleri olduğu belirten ÇOBANOĞLU diğer adayları da parti programlarını açıklamaya çağırdı.

 

Adaylar arasındaki içeriksiz atışmaların, hakaretlerin, laf cambazlıklarının milletin iradesinin oluşmasında ve halkımızın doğru değerlendirme ve tercihlerine yardımcı olmadığını söyleyen ÇOBANOĞLU, çözümü ve programı olanlar ortaya koysun uygarca tartışalım dedi.

 

Türkiye’nin sorunlarına 88 maddelik çözüm programlarının hazır olduğunu belirten ÇOBANOĞLU, Vatan Partisinin Türkiye’yi yönetmeye en hazır parti olduğunu söyledi. Bunun için programımız, birikimli adaylarımız ve dinamik örgütümüzle hazırız dedi.

 

Denizli halkına da seslenen ÇOBANOĞLU, seçmenlerin siyasi şovlara, atışmalara ve laf cambazlıklarına prim vermemesini ve adaylar ile partilerden çözüm önerilerini istemelerini önerdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.