Kayıp gençten sevindirici haber

YAŞAM 07.08.2019 - 12:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kayıp gençten sevindirici haber

Denizli’den akrabalarının düğün merasimine katılmak için İzmir’e giden ve daha sonra ortadan kaybolan 15 yaşındaki gençten sevindirici haber geldi.   Erbakır Fen Lisesinde öğrenim gören 15 yaşındaki Musa Bilici isimli genç, akrabalarının düğün merasimi için İzmir’e gitti. İzmir’in Bornova ilçesi Altındağ Mahallesi’nde bir anda kayıplara karışan gençten ailesi ve yakınları haber alamadı.   Ailesinin tüm aramalarına rağmen ulaşılamayan Musa Bilici için, polise kayıp başvurusu yapıldı. Musa’dan sevindirici haber geldi. Kaybolduğu günden itibaren arama çalışması yapılan genç dün gece 00: 30 sıralarında, ailesini arayarak İzmir Otogarında olduğunu ve kendisini almalarını söyledi. Bunun üzerine ailesi ve yakınları otogara giderek Musa Bilici’ye ulaştı. Musa dün gece yakınlarının yanında kalırken bugün öğleden sonra Denizli’ye dönüş yapacak.   Kayıp gencin nerede olduğu ve neden ortadan kaybolduğu hakkında net bilgi verilmezken bir arkadaşının yanında olduğu belirtildi.

Denizli’den akrabalarının düğün merasimine katılmak için İzmir’e giden ve daha sonra ortadan kaybolan 15 yaşındaki gençten sevindirici haber geldi.

 

Erbakır Fen Lisesinde öğrenim gören 15 yaşındaki Musa Bilici isimli genç, akrabalarının düğün merasimi için İzmir’e gitti. İzmir’in Bornova ilçesi Altındağ Mahallesi’nde bir anda kayıplara karışan gençten ailesi ve yakınları haber alamadı.

 

Ailesinin tüm aramalarına rağmen ulaşılamayan Musa Bilici için, polise kayıp başvurusu yapıldı. Musa’dan sevindirici haber geldi. Kaybolduğu günden itibaren arama çalışması yapılan genç dün gece 00: 30 sıralarında, ailesini arayarak İzmir Otogarında olduğunu ve kendisini almalarını söyledi. Bunun üzerine ailesi ve yakınları otogara giderek Musa Bilici’ye ulaştı. Musa dün gece yakınlarının yanında kalırken bugün öğleden sonra Denizli’ye dönüş yapacak.

 

Kayıp gencin nerede olduğu ve neden ortadan kaybolduğu hakkında net bilgi verilmezken bir arkadaşının yanında olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.