Kayıp Kız Beyza Yüksel 15 Gün Sonra Denizli'de Bulundu

ASAYİŞ 10.03.2017 - 14:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Kayıp Kız Beyza Yüksel 15 Gün Sonra Denizli'de Bulundu

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde 15 gündür kayıp olan kız çocuğu, polis ekipleri tarafından Denizli bulunarak ailesine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, 15 gün önce İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvuruda bulunan Elif Balkan, 15 yaşındaki kızının 23 Şubat Perşembe günü "okula gidiyorum" diyerek ayrıldığını ve eve dönmediğini bildirdi.   Ailenin başvurusu üzerine çalışma başlatan Çocuk Şube Büro Amirliği ekipleri, kayıp kız çocuğunun terminalden Denizli'ye giden otobüse bindiğini tespit etti.   İlçe Emniyet Müdürlüğünce kayıp kız çocuğunun bulunması için özel ekip oluşturdu. Ekip, kayıp kız çocuğunu Denizli'de bir arkadaşının evinde buldu. Lüleburgaz'a getirilen çocuk emniyetteki işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.   Anne Elif Balkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi.   Kızının hayatından endişe etmeye başladığını fakat bulunmasıyla çok mutlu olduğunu anlatan Balkan, bundan sonra kızını yanından ayırmayacağını belirtti.   Balkan, "Çok şükür sağ salim kızıma kavuştum. Benimle bu sürede hiçbir şekilde görüşmedi ya da görüştürülmedi. Hayatından endişe etmeye başlamıştım. Bu nedenle her yere başvuru yaptım bulunması için.   Şimdi kızıma sımsıkı sarılacağım ve yanımdan hiç ayırmayacağım. Polislerimiz kızımın bulunması için büyük çaba sarf etti. Onlara ne kadar teşekkür etsem azdır. Oralara kadar gidip kızımı bana getirdiler. Bana dünyaları verdiler." diye konuştu.    
Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde 15 gündür kayıp olan kız çocuğu, polis ekipleri tarafından Denizli bulunarak ailesine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, 15 gün önce İlçe Emniyet Müdürlüğüne başvuruda bulunan Elif Balkan, 15 yaşındaki kızının 23 Şubat Perşembe günü "okula gidiyorum" diyerek ayrıldığını ve eve dönmediğini bildirdi.

 

Ailenin başvurusu üzerine çalışma başlatan Çocuk Şube Büro Amirliği ekipleri, kayıp kız çocuğunun terminalden Denizli'ye giden otobüse bindiğini tespit etti.

 

İlçe Emniyet Müdürlüğünce kayıp kız çocuğunun bulunması için özel ekip oluşturdu.
Ekip, kayıp kız çocuğunu Denizli'de bir arkadaşının evinde buldu. Lüleburgaz'a getirilen çocuk emniyetteki işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

 

Anne Elif Balkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kızına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

 

Kızının hayatından endişe etmeye başladığını fakat bulunmasıyla çok mutlu olduğunu anlatan Balkan, bundan sonra kızını yanından ayırmayacağını belirtti.

 

Balkan, "Çok şükür sağ salim kızıma kavuştum. Benimle bu sürede hiçbir şekilde görüşmedi ya da görüştürülmedi. Hayatından endişe etmeye başlamıştım. Bu nedenle her yere başvuru yaptım bulunması için.

 

Şimdi kızıma sımsıkı sarılacağım ve yanımdan hiç ayırmayacağım. Polislerimiz kızımın bulunması için büyük çaba sarf etti. Onlara ne kadar teşekkür etsem azdır. Oralara kadar gidip kızımı bana getirdiler. Bana dünyaları verdiler." diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.