Kayıp olan adamı öldürüp bahçeye gömmüşler

ASAYİŞ 08.11.2019 - 16:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kayıp olan adamı öldürüp bahçeye gömmüşler

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde gömülü halde bulunan erkek cesedinin kimliği belli oldu. Cesedin 25 Eylül’den itibaren kayıp olan Oktay Bayram'a(42) ait olduğu tespit edildi.   Tır şoförlüğü yapan 42 yaşındaki Oktay bayram 25 Eylül sabahı evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı.  Ailesinin kayıp başvurusunun üzerine ekiplerin yaptığı çalışmaları sonrası İ.A isimli şüpheli cinayet suçlaması ile gözaltına alınarak tutuklandı. Tüm sorgulara rağmen itiraf etmeyen şüpheli bugün verdiği ifadede Bayram’ın gömülü olduğu yeri itiraf etti.   Pamukkale yolu üzerinde bulunan bir eğlence mekanında kazı çalışması başlatan ekipler Oktay Bayram’ın cesedine ulaştı. Olay sonrası 4 kişi gözaltına alındı.   Öte yandan cesedi bulunan Oktay Bayram'ın 15 Temmuz'da Denizli Devlet Hastanesi'nde intihar girişiminde bulunan şahıs olduğu öğrenildi.   Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde gömülü halde bulunan erkek cesedinin kimliği belli oldu. Cesedin 25 Eylül’den itibaren kayıp olan Oktay Bayram'a(42) ait olduğu tespit edildi.

 

Tır şoförlüğü yapan 42 yaşındaki Oktay bayram 25 Eylül sabahı evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı.  Ailesinin kayıp başvurusunun üzerine ekiplerin yaptığı çalışmaları sonrası İ.A isimli şüpheli cinayet suçlaması ile gözaltına alınarak tutuklandı. Tüm sorgulara rağmen itiraf etmeyen şüpheli bugün verdiği ifadede Bayram’ın gömülü olduğu yeri itiraf etti.

 

Pamukkale yolu üzerinde bulunan bir eğlence mekanında kazı çalışması başlatan ekipler Oktay Bayram’ın cesedine ulaştı. Olay sonrası 4 kişi gözaltına alındı.

 

Öte yandan cesedi bulunan Oktay Bayram'ın 15 Temmuz'da Denizli Devlet Hastanesi'nde intihar girişiminde bulunan şahıs olduğu öğrenildi.

 

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.