Kayıp Özay Öztürk'ün arama çalışmalarına AKUT katıldı

ASAYİŞ 19.06.2019 - 10:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kayıp Özay Öztürk'ün arama çalışmalarına AKUT katıldı

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde 3 gündür kayıp olan 47 yaşındaki Özay Öztürk’ün arama çalışmalarına AKUT ekipleri katıldı.   Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi İlçesi Üçler Mahallesi’nde ikamet eden ve Pazartesi günü sabah 06.00 sıralarında evden ayrılan Özay Öztürk’ten (47) bir daha haber alınamadı. Ailesinin haber alamadığı Özay Öztürk için emniyet güçlerinden yardım istendi. Kamer Apartmanı’ndan ayrıldığı esnadaki kamera görüntülerini inceleyen ekipler yürüyüşündeki aksama ve sallanma durumunu göz önüne alarak hastalanmış olabileceği kanısı üzerine açık arazide arama çalışması başlattı. Arama çalışmalarına katılan AKUT ekipleri dün gece Saruhan civarlarında aramanın ardından bugün Uçanca ve Kirişbağ deresi civarlarında aramaları sürdürüldüğü belirtildi.   Haber merkezimizin ulaştığı Özay Öztürk’ün eşi E.Öztürk,”Eşim apartmandan ayrıldığı esnada kameralara yansıdığı görüntülere göre rahatsızlandığını düşünüyoruz. Gitmesi ve ortadan kaybolması ile ilgili herhangi bir olumsuz durum söz konusu değil. Polis ve AKUT ekipleri aramalarını sürdürüyor.  Umarız sevindirici haberini alırız” ifadelerini kullandı.   Emniyet güçleri ve AKUT ekipleri tarafından aranan Öztürk’ün ailesi vatandaşlardan kendisini görenlerin polise 155’e veya 0 534 216 48 04 nolu telefonlara bildirmelerini istedi.

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde 3 gündür kayıp olan 47 yaşındaki Özay Öztürk’ün arama çalışmalarına AKUT ekipleri katıldı.

 

Edinilen bilgiye göre, Merkezefendi İlçesi Üçler Mahallesi’nde ikamet eden ve Pazartesi günü sabah 06.00 sıralarında evden ayrılan Özay Öztürk’ten (47) bir daha haber alınamadı. Ailesinin haber alamadığı Özay Öztürk için emniyet güçlerinden yardım istendi. Kamer Apartmanı’ndan ayrıldığı esnadaki kamera görüntülerini inceleyen ekipler yürüyüşündeki aksama ve sallanma durumunu göz önüne alarak hastalanmış olabileceği kanısı üzerine açık arazide arama çalışması başlattı. Arama çalışmalarına katılan AKUT ekipleri dün gece Saruhan civarlarında aramanın ardından bugün Uçanca ve Kirişbağ deresi civarlarında aramaları sürdürüldüğü belirtildi.

 

Haber merkezimizin ulaştığı Özay Öztürk’ün eşi E.Öztürk,”Eşim apartmandan ayrıldığı esnada kameralara yansıdığı görüntülere göre rahatsızlandığını düşünüyoruz. Gitmesi ve ortadan kaybolması ile ilgili herhangi bir olumsuz durum söz konusu değil. Polis ve AKUT ekipleri aramalarını sürdürüyor.  Umarız sevindirici haberini alırız” ifadelerini kullandı.

 

Emniyet güçleri ve AKUT ekipleri tarafından aranan Öztürk’ün ailesi vatandaşlardan kendisini görenlerin polise 155’e veya 0 534 216 48 04 nolu telefonlara bildirmelerini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.