Kaymakam Adem Uslu ve Eşinden Şehit Annelerine Ziyaret

DENİZLİ 11.05.2020 - 10:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kaymakam Adem Uslu ve Eşinden Şehit Annelerine Ziyaret

Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu ve kurum amirleri, “Anneler Günü” münasebetiyle ilçede ikamet eden şehit annelerini evlerinde ziyaret etti.   Anneler Gününde, eşi Betül hanım ile birlikte Şehit Annelerini ziyaret eden Kaymakam Dr. Adem Uslu, Covit19 virüsü sebebiyle kapıdan gerçekleştirdiği ziyaretlerde şehit annelerinin, anneler gününü ve Ramazan ayını kutlayarak sağlıklı ve uzun ömürler diledi.  

Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu ve kurum amirleri, “Anneler Günü” münasebetiyle ilçede ikamet eden şehit annelerini evlerinde ziyaret etti.

 

Anneler Gününde, eşi Betül hanım ile birlikte Şehit Annelerini ziyaret eden Kaymakam Dr. Adem Uslu, Covit19 virüsü sebebiyle kapıdan gerçekleştirdiği ziyaretlerde şehit annelerinin, anneler gününü ve Ramazan ayını kutlayarak sağlıklı ve uzun ömürler diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.