Kaymakam'dan Lösemili Çocuğa Ziyaret

SAĞLIK 08.11.2019 - 10:00, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kaymakam'dan Lösemili Çocuğa Ziyaret

Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay ,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Çameli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muzaffer Adak, Yüksekokul Sekreteri Muammer Güngör Erdoğan ile birlikte “lösemili çocuklar haftası” nedeni ile lösemi hastalığından tedavi ile iyileşen Arda Oymak’ı ziyaret etti.     HER ZAMAN YANINIZDAYIZ   Başkan Cengiz Arslan Bıcakçı Mahallesinde Lösemi Hastalığından tedavi, ile iyileşen Arda kardeşimizi Kaymakamımız Didem Dinç Özay ile birlikte lösemili çocuklar haftası dolayısı ile ziyaret gerçekleştirerek . Kardeşimizle ve Ailesiyle sohbet ettik.Lösemili Çocuklar Haftası’nda maske farkındalığını desteklediğini ifade eden Kaymakam Didem Dinç Özay ve Başkan Arslan , Hastalığını yenen minik Ardamızı ile birlikte farkındalık oluşturmak amacıyla maske taktık. “Maskeler bizi değil, çocuklarımızı korumak için var” mesajı veren Başkan Arslan Lösemi Haftası dolayısıyla lösemi hastası tüm çocuklara acil şifalar diliyoruz" dedi.     Oymak Ailesi ve Arda Oymak gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirerek Kaymakam Özay ve Başkan Arslan’a teşekkür etti  

Çameli Kaymakamı Didem Dinç Özay ,Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Çameli Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muzaffer Adak, Yüksekokul Sekreteri Muammer Güngör Erdoğan ile birlikte “lösemili çocuklar haftası” nedeni ile lösemi hastalığından tedavi ile iyileşen Arda Oymak’ı ziyaret etti.

 

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

 

Başkan Cengiz Arslan Bıcakçı Mahallesinde Lösemi Hastalığından tedavi, ile iyileşen Arda kardeşimizi Kaymakamımız Didem Dinç Özay ile birlikte lösemili çocuklar haftası dolayısı ile ziyaret gerçekleştirerek . Kardeşimizle ve Ailesiyle sohbet ettik.Lösemili Çocuklar Haftası’nda maske farkındalığını desteklediğini ifade eden Kaymakam Didem Dinç Özay ve Başkan Arslan , Hastalığını yenen minik Ardamızı ile birlikte farkındalık oluşturmak amacıyla maske taktık. “Maskeler bizi değil, çocuklarımızı korumak için var” mesajı veren Başkan Arslan Lösemi Haftası dolayısıyla lösemi hastası tüm çocuklara acil şifalar diliyoruz" dedi.

 

 

Oymak Ailesi ve Arda Oymak gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getirerek Kaymakam Özay ve Başkan Arslan’a teşekkür etti

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.