Kaymakam Uslu’dan Anneler Gününde Cennet Annelerine Ziyaret

DENİZLİ 11.05.2020 - 09:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kaymakam Uslu’dan Anneler Gününde Cennet Annelerine Ziyaret

İçişleri Bakanlığı ve Hz. Hatice Vakfı işbirliği ile hayata geçirilen projeye istinaden İlçemizde yaşayan 100 yaş ve üzeri annelerimiz Anneler Gününde Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu tarafından ziyaret edildi.   İçişleri Bakanlığı ve Hz Hatice Vakfı işbirliği ile hayata geçirilen proje kapsamında Sakarya İlinde “Cennet Anneleri” adıyla bir hatıra ormanı oluşturuluyor ve yüz yaş üzeri her bir annemiz için bir fidan dikiliyor.     Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem USLU tarafından İlçemizde yaşayan 100 yaş ve üzeri annelerimiz Zübeyde Atsan (114), Hatice Yürekli (100), Hatice Sücüllü (100) ve Cennet Sert (101)’e ikametlerinde gerçekleştirilen ziyaretlerde, annelerimiz için dikilen fidanların sertifikaları ile annelerimiz için Hz. Hatice Vakfı tarafından temin edilen hediyeleri takdim edilerek, kendilerine devletimizin şükran duyguları ifade edildi.      

İçişleri Bakanlığı ve Hz. Hatice Vakfı işbirliği ile hayata geçirilen projeye istinaden İlçemizde yaşayan 100 yaş ve üzeri annelerimiz Anneler Gününde Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu tarafından ziyaret edildi.

 

İçişleri Bakanlığı ve Hz Hatice Vakfı işbirliği ile hayata geçirilen proje kapsamında Sakarya İlinde “Cennet Anneleri” adıyla bir hatıra ormanı oluşturuluyor ve yüz yaş üzeri her bir annemiz için bir fidan dikiliyor.

 

 

Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem USLU tarafından İlçemizde yaşayan 100 yaş ve üzeri annelerimiz Zübeyde Atsan (114), Hatice Yürekli (100), Hatice Sücüllü (100) ve Cennet Sert (101)’e ikametlerinde gerçekleştirilen ziyaretlerde, annelerimiz için dikilen fidanların sertifikaları ile annelerimiz için Hz. Hatice Vakfı tarafından temin edilen hediyeleri takdim edilerek, kendilerine devletimizin şükran duyguları ifade edildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.