Kaymakam Ve Başkan Pazaryerini Kontrol Etti

GÜNDEM 27.03.2020 - 16:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kaymakam Ve Başkan Pazaryerini Kontrol Etti

Çameli Kaymakamımız Didem Dinç Özay ve Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan Çameli İlçe pazarında tezgah açan esnafın aldığı tedbirleri yerinde incelerken, kurallara uyan tüm esnaf ve vatandaşa duyarlılıkları için teşekkür etti.   Kaymakam ve Başkan Vatandaşlara ve Esnafa tedbir olarak tüm yapılan uyarıları dikkate almalarını ve korunmak için neler yapılması gerektiği konusundaki bilgilendirme yazılarını mutlaka okumaları ve resmi kaynaklar dışındaki asılsız bilgilere itibar edilmemesi yönünde uyardı. Vatandaşlarımızın kendi kişisel bakımlarını yapmalarını istiyoruz.   Herkes kendi üzerine düşeni yaparsa bu salgını daha çabuk atlatırız. Halk sağlığının korunmasında en önemli unsurlardan biri de kalabalık yerlerden uzak kalınmasıdır. Vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça çok kalabalık yerlere girmemesini istiyoruz dedi

Çameli Kaymakamımız Didem Dinç Özay ve Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan Çameli İlçe pazarında tezgah açan esnafın aldığı tedbirleri yerinde incelerken, kurallara uyan tüm esnaf ve vatandaşa duyarlılıkları için teşekkür etti.

 

Kaymakam ve Başkan Vatandaşlara ve Esnafa tedbir olarak tüm yapılan uyarıları dikkate almalarını ve korunmak için neler yapılması gerektiği konusundaki bilgilendirme yazılarını mutlaka okumaları ve resmi kaynaklar dışındaki asılsız bilgilere itibar edilmemesi yönünde uyardı. Vatandaşlarımızın kendi kişisel bakımlarını yapmalarını istiyoruz.

 

Herkes kendi üzerine düşeni yaparsa bu salgını daha çabuk atlatırız. Halk sağlığının korunmasında en önemli unsurlardan biri de kalabalık yerlerden uzak kalınmasıdır. Vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça çok kalabalık yerlere girmemesini istiyoruz dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.