Kaza Geliyorum Demez

ASAYİŞ 22.12.2019 - 23:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kaza Geliyorum Demez

 Denizli'nin Çameli İlçesi'nde 1 kişi kışlık odun keserken motorlu testereyle bacağını yaralayarak hastanelik oldu.   Edinilen bilgilere olay Çameli İlçesi Kalınkoz Mahallesinde meydana geldi. 60 yaşındaki Hüsamettin Köse, bugün öğle saatlerinden sonra evinde kışlık odun kesmek için bahçeye çıktı. Köse, odun keserken motorlu testereyi kaydırınca bacağından yaralandı. Acil olarak Çameli Devlet Hastaneye kaldırılan Köse, Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanelerine sevk edilerek tedavi altına alındı.

 Denizli'nin Çameli İlçesi'nde 1 kişi kışlık odun keserken motorlu testereyle bacağını yaralayarak hastanelik oldu.

 

Edinilen bilgilere olay Çameli İlçesi Kalınkoz Mahallesinde meydana geldi. 60 yaşındaki Hüsamettin Köse, bugün öğle saatlerinden sonra evinde kışlık odun kesmek için bahçeye çıktı. Köse, odun keserken motorlu testereyi kaydırınca bacağından yaralandı.



Acil olarak Çameli Devlet Hastaneye kaldırılan Köse, Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanelerine sevk edilerek tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.