Kazada ağır yaralanan öğretmen yaşam mücadelesini kaybetti

ASAYİŞ 06.12.2019 - 14:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Kazada ağır yaralanan öğretmen yaşam mücadelesini kaybetti

DENİZLİ20HABER.COM / HABER MERKEZİ

Denizli’den Antalya’ya araba almak için giden matematik öğretmeni otomobilin çarpması sonrası uçurumdan yuvarlanarak ağır şekilde yaralandı.  Öğretmen Ozan Semerci tedavi altında olduğu hastanede 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.   Edinilen bilgiye göre,  Ozan Semerci (34) isimli matematik öğretmeni iki akrabası ile birlikte 29 Kasım Cumartesi günü Antalya’dan araba almak için yola çıktı. Semerci’nin olduğu araç Korkuteli Antalya yolunda Cehennem Deresi Mevkiinde yoldaki çukur nedeniyle kontrolü kaybederek kaza yaptı. Kazayı ucuz atlanan Semerci ve beraberindekiler yara almadan kurtuldu.     İddialara göre Ozan Semerci, kaza yapan aracı çektirmek için yol kenarında telefon ile çekiciyi aradığı esnada bir başka araç aynı çukur nedeniyle kontrolü kaybederek kaydı. Kayan otomobil yol kenarında duran Semerci’ye çarptı. Çarpmanın etkisi ile Semerci uçurumdan aşağı yuvarlandı. 30 metre aşağıya yuvarlanan Semerci İstinat duvarının olması ile daha aşağıya yuvarlanmaktan kurtuldu. Olayda ağır yaralanan Semerci ekipler tarafından düştüğü uçurumdan kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.   Yoğun Bakım ünitesinde tedavi altına alınan Semerci, 7 günlük yaşam savaşını dün kaybetti. Evli ve bir çocuk babası Öğretmen Ozan Semerci’nin ölüm haberi ailesini, sevenlerini ve öğrencilerini yasa boğdu.   BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK Antalya’da tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Ozan Semerci’nin canazesi Denizli’ye getirildi. Semerci’nin cenazesi bugün Hilal Cami’de ikindi namazının ardından Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verielcek.    
DENİZLİ20HABER.COM / HABER MERKEZİ

Denizli’den Antalya’ya araba almak için giden matematik öğretmeni otomobilin çarpması sonrası uçurumdan yuvarlanarak ağır şekilde yaralandı.  Öğretmen Ozan Semerci tedavi altında olduğu hastanede 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre,  Ozan Semerci (34) isimli matematik öğretmeni iki akrabası ile birlikte 29 Kasım Cumartesi günü Antalya’dan araba almak için yola çıktı. Semerci’nin olduğu araç Korkuteli Antalya yolunda Cehennem Deresi Mevkiinde yoldaki çukur nedeniyle kontrolü kaybederek kaza yaptı. Kazayı ucuz atlanan Semerci ve beraberindekiler yara almadan kurtuldu.

 

 

İddialara göre Ozan Semerci, kaza yapan aracı çektirmek için yol kenarında telefon ile çekiciyi aradığı esnada bir başka araç aynı çukur nedeniyle kontrolü kaybederek kaydı. Kayan otomobil yol kenarında duran Semerci’ye çarptı. Çarpmanın etkisi ile Semerci uçurumdan aşağı yuvarlandı. 30 metre aşağıya yuvarlanan Semerci İstinat duvarının olması ile daha aşağıya yuvarlanmaktan kurtuldu. Olayda ağır yaralanan Semerci ekipler tarafından düştüğü uçurumdan kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

 

Yoğun Bakım ünitesinde tedavi altına alınan Semerci, 7 günlük yaşam savaşını dün kaybetti. Evli ve bir çocuk babası Öğretmen Ozan Semerci’nin ölüm haberi ailesini, sevenlerini ve öğrencilerini yasa boğdu.

 

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Antalya’da tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Ozan Semerci’nin canazesi Denizli’ye getirildi. Semerci’nin cenazesi bugün Hilal Cami’de ikindi namazının ardından Çakmak Mezarlığı’nda toprağa verielcek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.