Kazanın ardından 5 çocuk yetim kaldı!

DENİZLİ 22.06.2018 - 10:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kazanın ardından 5 çocuk yetim kaldı!

Denizli'de geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nın ikinci günü Denizli-Antalya Karayolunda meydana gelen iki kişinin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı trafik kazasının ardından çıktı. Denizli’ye taziye ziyaretine gelen çiftin 5 çocuğu yetim kalırken hayatlarını kaybettiler. Aslen Vanlı olan, Karaman'da yaşayan inşaat işçisi 40 yaşındaki Servet Demirci, eşi 35 yaşındaki Zahide Demirci'nin vefat eden babasının taziyesine katılmak için kızları 9 yaşındaki Pınar, 11 yaşındaki Yağmur, 13 yaşındaki Rojin, 2 yaşındaki Elvagül ve 5 yaşındaki Nurcan Demirci ile birlikte Denizli'ye geldi.   TAZİYEYE GELMİŞLERDİ Denizli’de taziye ziyaretinden sonra evlerine dönmek için Antalya yolunda seyir eden baba Servet Demirci (40), yağış nedeniyle kayganlaşan yolda 06 ATH 45 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Karşı şeritte Süleyman Güzel'in kullandığı 26 DY 681 plakalı otomobil ile çarpıştı. Ardından hızını alamayarak savrulan araç tekrar kendi şeridine girerek bu defa Murat Demirci’nin kullandığı 34 NU 1375 plakalı araca sonrasında ise Mustafa Güler’in kullandığı 66 JJ 155 plakalı araca çarparak durabildi. Hurdaya dönen araçta sürücü Servet Demirci olay yerinde hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan yaralılardan anne Zahide Demirci de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Dört gün hastanede tedavi gören Demirci çiftinin kızları taburcu oldu.     DAYILARI SAHİP ÇIKTI Kazada anne ve babalarını kaybeden 5 kız kardeşe dayıları Ahmet ve Mehmet Salih Alataş sahip çıktı. Kız kardeşleri Buldan'daki evlerine götüren Ahmet ve Mehmet Alataş, kızların tedavilerini evinde yaptırmaya devam ediyor. Mehmet Salih Alataş, bayram sevinci yaşarken bir anda öksüz yetim kalan 5 yeğenine sahip çıkacağını söyledi. Dayı Ahmet Alataş ise, 'Eniştem Servet Demirci'nin babası Sıddık Demirci de, eniştem 3 yaşındayken Van'da düşen çığın altında kalarak can vermişti. Ne acıdır ki 5 kız kardeş babaları gibi babasız büyüyecek. Aynı zamanda anne şefkati ve sevgisinde de mahrum kalacak. Biz onların yokluklarını htirmemeye çalışacağız. Destek ve yardım istiyoruz' diye konuştu.    

Denizli'de geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nın ikinci günü Denizli-Antalya Karayolunda meydana gelen iki kişinin öldüğü, 8 kişinin yaralandığı trafik kazasının ardından çıktı. Denizli’ye taziye ziyaretine gelen çiftin 5 çocuğu yetim kalırken hayatlarını kaybettiler.


Aslen Vanlı olan, Karaman'da yaşayan inşaat işçisi 40 yaşındaki Servet Demirci, eşi 35 yaşındaki Zahide Demirci'nin vefat eden babasının taziyesine katılmak için kızları 9 yaşındaki Pınar, 11 yaşındaki Yağmur, 13 yaşındaki Rojin, 2 yaşındaki Elvagül ve 5 yaşındaki Nurcan Demirci ile birlikte Denizli'ye geldi.

 

TAZİYEYE GELMİŞLERDİ

Denizli’de taziye ziyaretinden sonra evlerine dönmek için Antalya yolunda seyir eden baba Servet Demirci (40), yağış nedeniyle kayganlaşan yolda 06 ATH 45 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Karşı şeritte Süleyman Güzel'in kullandığı 26 DY 681 plakalı otomobil ile çarpıştı. Ardından hızını alamayarak savrulan araç tekrar kendi şeridine girerek bu defa Murat Demirci’nin kullandığı 34 NU 1375 plakalı araca sonrasında ise Mustafa Güler’in kullandığı 66 JJ 155 plakalı araca çarparak durabildi. Hurdaya dönen araçta sürücü Servet Demirci olay yerinde hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan yaralılardan anne Zahide Demirci de yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Dört gün hastanede tedavi gören Demirci çiftinin kızları taburcu oldu.

 

 

DAYILARI SAHİP ÇIKTI

Kazada anne ve babalarını kaybeden 5 kız kardeşe dayıları Ahmet ve Mehmet Salih Alataş sahip çıktı. Kız kardeşleri Buldan'daki evlerine götüren Ahmet ve Mehmet Alataş, kızların tedavilerini evinde yaptırmaya devam ediyor. Mehmet Salih Alataş, bayram sevinci yaşarken bir anda öksüz yetim kalan 5 yeğenine sahip çıkacağını söyledi. Dayı Ahmet Alataş ise, 'Eniştem Servet Demirci'nin babası Sıddık Demirci de, eniştem 3 yaşındayken Van'da düşen çığın altında kalarak can vermişti. Ne acıdır ki 5 kız kardeş babaları gibi babasız büyüyecek. Aynı zamanda anne şefkati ve sevgisinde de mahrum kalacak. Biz onların yokluklarını htirmemeye çalışacağız. Destek ve yardım istiyoruz' diye konuştu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.