Kazım Arslan'dan Şahin Tin'e suçlama!

SİYASET 20.04.2018 - 09:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Kazım Arslan'dan Şahin Tin'e suçlama!

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında bazı kurum ve belediyelerde geçici istihdamla personel alınacağını SMS ile STK’lara, muhtarlara ve vatandaşlara mesaj yolu ile bildiren AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’i işsiz olan vatandaşların umutlarını oya çevirmek için vatandaşları kandırdığı suçlamasında bulundu.   24 Haziran’da yapılacak erken seçim kararın,  baskın seçim kararı olarak niteleyen Kazım Arslan, yaptığı yazılı açıklamada; “Bu mesaj işsiz olan vatandaşların umutlarını oya çevirmek için ve onları kandırmaya yönelik bir projedir. Tekliflerinde samimi ve ciddi iseler, geçici işçi alacaklarına neden kadrolu işçi almıyorlar? Bu iktidarın döneminde işsizlik 11’lere varmış, genç işsizlik oranı 30’lara çıkmış, neden ciddi çözüm üretmiyorlar? Şimdiye kadar neden böyle bir projeyi gerçekleştirilmedi de seçimler beklendi? Her zamanki gibi akıllarına neden baskın seçim öncesi gelmiştir? Geçici işçi olabilmek için geçmişte uyguladıkları partilerine kayıt yaptırma şartı yine aranacak mıdır? Yoksa her seçim öncesi olduğu gibi milleti kandırmaya devam mı edeceksiniz?” dedi. İşte Şahin Tin’in Denizli'deki STK’lara, muhtarlara ve vatandaşlara gönderdiği o mesaj; “Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında belediyeler ve bazı kurumlara geçici personel istihdamı yapılacaktır. Çevrenizde iş arayanları 20 Nisan 2018 Tarihine kadar İŞKUR Müdürlüğüne başvuru için yönlendirebilirsiniz. Bilginize... Şahin TİN Denizli Milletvekili”   Arslan; “Her seçim öncesi değişik şekilde aldatmacalı projeler ortaya koyan iktidar ve onun milletvekilleri hala vatandaşları kandırmaya devam ediyor. Denizli'de 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde 222 dev proje yapılacağı vaatleri vardı, ne oldu? Bu projelerin hangisi, nerede ve ne zaman gerçekleştirildi? Denizlili hemşehrilerim bunları bilmek istiyor. Yine 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde "Denizli'de herkese ucuz konut yapacağız" diyerek 25.000 konut vaadinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı, Milletvekilleri, Bakanı nerede? Bu sözünüzü ne zaman yerine gelecek? Bu sözler yerine getirilmeden yeni hayali projeler ortaya koymayın, hemşehrilerimi kandırmayın ve aldatmayın! Lideriniz sürekli kandırılıyor, aldatılıyor. Siz de o kandırıldıkça, aldatıldıkça vatandaşı aldatmaya ve kandırmaya devam ediyorsunuz. Lideriniz ve bakanlarınız 17 Nisan grup toplantısından önceki açıklamalarında (Seçim Yok-Zamanında Yapılacak) denirken ne oldu da birdenbire seçimin yapılmasına karar verildi? Normal süreçte ve normal sürede seçimlerin yapılması doğru iken bu acele seçime neden ihtiyaç duydunuz? Kaybetme korkularınız mı arttı?” dedi.

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında bazı kurum ve belediyelerde geçici istihdamla personel alınacağını SMS ile STK’lara, muhtarlara ve vatandaşlara mesaj yolu ile bildiren AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin’i işsiz olan vatandaşların umutlarını oya çevirmek için vatandaşları kandırdığı suçlamasında bulundu.

 

24 Haziran’da yapılacak erken seçim kararın,  baskın seçim kararı olarak niteleyen Kazım Arslan, yaptığı yazılı açıklamada; “Bu mesaj işsiz olan vatandaşların umutlarını oya çevirmek için ve onları kandırmaya yönelik bir projedir. Tekliflerinde samimi ve ciddi iseler, geçici işçi alacaklarına neden kadrolu işçi almıyorlar? Bu iktidarın döneminde işsizlik 11’lere varmış, genç işsizlik oranı 30’lara çıkmış, neden ciddi çözüm üretmiyorlar? Şimdiye kadar neden böyle bir projeyi gerçekleştirilmedi de seçimler beklendi? Her zamanki gibi akıllarına neden baskın seçim öncesi gelmiştir? Geçici işçi olabilmek için geçmişte uyguladıkları partilerine kayıt yaptırma şartı yine aranacak mıdır? Yoksa her seçim öncesi olduğu gibi milleti kandırmaya devam mı edeceksiniz?” dedi.



İşte Şahin Tin’in Denizli'deki STK’lara, muhtarlara ve vatandaşlara gönderdiği o mesaj;

“Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında belediyeler ve bazı kurumlara geçici personel istihdamı yapılacaktır. Çevrenizde iş arayanları 20 Nisan 2018 Tarihine kadar İŞKUR Müdürlüğüne başvuru için yönlendirebilirsiniz. Bilginize... Şahin TİN Denizli Milletvekili”
 

Arslan; “Her seçim öncesi değişik şekilde aldatmacalı projeler ortaya koyan iktidar ve onun milletvekilleri hala vatandaşları kandırmaya devam ediyor. Denizli'de 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde 222 dev proje yapılacağı vaatleri vardı, ne oldu? Bu projelerin hangisi, nerede ve ne zaman gerçekleştirildi? Denizlili hemşehrilerim bunları bilmek istiyor. Yine 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 Genel Seçimlerinde "Denizli'de herkese ucuz konut yapacağız" diyerek 25.000 konut vaadinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı, Milletvekilleri, Bakanı nerede? Bu sözünüzü ne zaman yerine gelecek? Bu sözler yerine getirilmeden yeni hayali projeler ortaya koymayın, hemşehrilerimi kandırmayın ve aldatmayın!


Lideriniz sürekli kandırılıyor, aldatılıyor. Siz de o kandırıldıkça, aldatıldıkça vatandaşı aldatmaya ve kandırmaya devam ediyorsunuz. Lideriniz ve bakanlarınız 17 Nisan grup toplantısından önceki açıklamalarında (Seçim Yok-Zamanında Yapılacak) denirken ne oldu da birdenbire seçimin yapılmasına karar verildi? Normal süreçte ve normal sürede seçimlerin yapılması doğru iken bu acele seçime neden ihtiyaç duydunuz? Kaybetme korkularınız mı arttı?” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.